Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Parkenmaand pluk je geluk wandeling met de Choachier

Jorien ‘de coachier’ is wandelend lifecoach voor studenten, starters en young professionals die te kampen hebben met prestatiedruk vanuit de omgeving en zichzelf. Tijdens de Rotterdamse Parkenmaand mag iedereen vanaf 18 jaar die nieuwsgierig is naar inzicht krijgen in zijn of haar persoonlijke uitdagingen kosteloos meedoen! Er is plek voor maximaal 6 deelnemers. Je kunt je >>> HIER <<< aanmelden.

Vrijdag de 13de
Zwarte katten, heksen die op een bezem voorbij vliegen en ladders op de stoep… Is vrijdag de 13e een ongeluksdag? Ben je bijgelovig óf geloof je in jezelf? Je gaat op zoek naar jouw persoonlijke geluk; in het bos onder begeleiding van wandelend lifecoach Jorien.

Het thema van de wandeling is ‘Maak je persoonlijke (geluks)wens in én met de natuur’. In anderhalf uur tijd maak je kennis met wandelend gecoacht worden over levensvraagstukken. Je gaat aan de slag in het park met je persoonlijke wens of dilemma waarbij we de natuur gebruiken voor het vinden van antwoorden. Je gaat wandelen, staat af en toe stil, je gebruikt al je zintuigen én je gaat aan de slag. Je zoekt, je speurt, je struint het bos af tussen de bomen en struiken. Elk voorwerp kán een oplossing in zich hebben. Je maakt jouw eigen natuurcollage met materialen uit het bos waarin jouw wens letterlijk tot leven komt. Je gaat sowieso naar huis met nieuwe antwoorden en ideeën … of zelfs een eerste stap op weg naar je liefste (geluks)wens waarmaken!

Titel: Pluk je geluk op vrijdag de 13e!
Thema: Maak je persoonlijke (geluks)wens in én met de natuur
Locatie: Het Kralingse Bos (vertrekpunt buiten bij De Schone Lei aan de waterkant)
Tijd: 14.00-15.30
Duur: 90 minuten
Maximum aantal personen:  6
Kosten:  Deelname is gratis en niet vrijblijvend (aanmelden = komen). Een vrijwillige bijdrage achteraf wordt op prijs gesteld.
Voor wie: iedereen vanaf 18 jaar

Je kunt je >>> HIER <<< aanmelden.

september 13 2019

Details

Datum 13 september 2019
Tijd 14:00 - 15:30
Evenement Categorieën: , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Restaurant de Schone Lei

Plaszoom 500 (via Prinses Beatrixlaan)
Rotterdam, Zuid-Holland 3062 CL Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 21 21 555

Visit Venue Website

Organisator

Coachier ‘je beste spiegelbeeld’
Phone: 06-24734824
Email:
Website Visit Organizer Website