Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Parkenmaand: ‘droomparken maken’ met de Kleurbende

In Het Park bij de Euromast kunnen kinderen zondagmiddag 1 september aan de slag met ‘droomparken’ in de Kleurbende van het Rotterdams Volkstheater

Samen met de kunstenaars van de Kleurbende kunnen kinderen (4 t/m 12 jaar) in de tentjes aan de slag met verf, kwasten, klei en meer om het park van hun dromen uit te beelden. De kunstwerken gaan na afloop mee en worden tentoongesteld tijdens het symposium ‘Groen van de toekomst‘ op 27 september in de Weelde & de Fruitvis. De deelname is geheel gratis en er wordt om 13.00 uur gestart. In de pauze is er theater van de Company with balls, de Wereldwachteren Orikadabra. Het Volktheater reist al jaren rond door de Rotterdamse wijken met theater – en circusprogramma’s en het kinderkunstproject de Kleurbende.

Parkenmaand
De Parkenmaand is een initiatief van het Rotterdams Parkenoverleg en wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd.  Het doel is de Rotterdamse wijk – en stadsparken meer bekendheid te geven bij een breder publiek. In september zijn er ruim 100 activiteiten in de Rotterdamse parken, met name georganiseerd door de ‘parkvrijwilligers’ zoals wandelingen, workshops, excursies en tochten maar ook zijn er diverse concerten in de parken. Meestal gratis en een aantal tegen (enige) betaling.

De Parkenmaand is van 1 t/m 30 september. Bekijk het programma op www.parkenmaand.nl het programma wordt regelmatig aangevuld dus kijk regelmatig op de programma-pagina + volg ons op Facebook (Rotterdamse Parken) of Twitter (@Parken010)!

De Parkenmaand is een initiatief van het Rotterdamse Parkenoverleg in samenwerking met het Rotterdams Milieucentrum en wordt ondersteund door de gemeente Rotterdam, de stichting Droom en Daad, de Nationale Postcodeloterij en het Elise Mathilde fonds.

 

september 01 2019

Details

Datum 1 september 2019
Tijd 13:00 - 16:00
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Parqiet

Baden Powelllaan 20
Rotterdam, Zuid-Holland 3016 GJ

+ Google Maps

Phone:

06 51001606

Visit Venue Website

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website Visit Organizer Website