Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op zoek naar de koe

In de natuur van het eiland van Brienenoord op zoek naar de koe. Niet zomaar een koe, maar een bijzonder harige koe. Durf jij de uitdaging aan?

Wist je dat het best bewaarde natuurgeheim van Rotterdam recht onder de bekendste brug van ons land ligt? Op het Eiland van Brienenoord kun je nog echt op avontuur. Struinen door de bosjes op zoek naar de koe. Niet zo maar een koe, nee, het zijn Schotse Hooglanders. Zij helpen een handje bij het natuuronderhoud van het eiland en vandaag kun jij kennis met ze maken onder begeleiding van de boswachter. Papa’s en mama’s, opa’s en oma’s moeten ook mee zoeken!

AANMELDEN >>> HIER <<<

Praktische info

 Parkeren

Kom op de fiets of met het openbaar vervoer naar deze middag. Op het eiland is geen mogelijkheid om de auto te parkeren. Dit kan beperkt in de omgeving.

Vanaf de Stadionweg (buslijn 891 en 892) is het 6 minuten lopen. Of tram 23, halte Noorderhelling. Vanaf deze halte is het ongeveer 4 minuten lopen.

 Leuk voor kids

Heb je nog energie over en wil je nog even lekker klimmen en klauteren? Bezoek dan natuurspeeltuin de Blije Bij (toegankelijk via de volkstuinvereniging Brienenoord).

 Laarzen komen van pas

Niet alle plekken zijn droog op het eiland. Trek je watervaste schoenen of laarzen aan.
mei 30 2018

Details

Datum 30 mei 2018
Tijd 14:00 - 16:00
Kosten €3 – €8
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Eiland Van Brienenoord

Van Brienenoord 17
Rotterdam, Rotterdam Volkstuinvereniging van Brienenoord, Adres

+ Google Maps