Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Met de MOMO stadsboertour ook de DakAkker op

Waar is de dichtstbijzijnde boer bij Rotterdam? Waar komen tomaten vandaan? Is biologisch eten beter dan gangbaar? Op deze vragen krijg je antwoorden tijdens deze MOMO – stadsboertour.

Normaal gesproken ga je tijdens MOMO het Padje af naar boeren buiten de stad, dit jaar zoekt MOMO het dichterbij. Gelukkig zit er genoeg tofs en interessants op loopafstand! De MOMO stadsboertour neemt je mee naar de groene parels in de stad, zoals de DakAkker op het Schieblock. Ontdek waar ons eten vandaan komt en maak kennis met allerlei verschillende boeren uit de regio Rotterdam. Niet te vergeten krijg je natuurlijk ook de mogelijkheid om meteen heerlijke lokale en regionale producten aan te schaffen.

Vervoer: te voet
Zaterdag 20 april: 11:00 – 13:30 – & 14:00 – 16:30 uur
Alle tours starten op Plaza Mozaique.

MOMO (Hotel Mozaique) 2019 vindt plaats op 18, 19 en 20 april en is een ode aan de verwondering en de stad Rotterdam. Begin het festival met een chille electro-R&B-sound, eindig hem ver na middernacht op een jungle garagefeest. Laat je gidsen door onze stad. Slaap in het Art Motel. Doe mee met performance art. Zie een adembenemende dansvoorstelling. En muziek. Een shitload aan nieuwe muziek.

april 20 2019

Details

Datum 20 april
Tijd 11:00 - 13:30
Terugkerend
(zie alle data)
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Plaza Mozaique

Rotterdam, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

MOMO
Website Visit Organizer Website