Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Liedjesparade uit De Paraplu op de boerderij bij Rotterdam

Muziek op de boerderij vlak bij Rotterdam! Voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar met liedjes uit de muzikale theatervoorstelling De Paraplu, geïnspireerd door het beroemde prentenboek De Paraplu van Ingrid en Dieter Schubert. Kijk na de voorstelling lekker rond op het erf en knuffel met de boerderijdieren. Drie voorstellingen om 11.00, 12.30, 14.00 uur. Hier boeken <<< € 15,– OERRR leden natuurmonumenten € 10 (!).

Op de boerderij

Ontdek je het boerenleven bij Belevenisboerderij Schieveen. Knuffel met boerderijdieren en voer de geiten en kippen. Terwijl kinderen ravotten in Speelnatuur van OERRR, kunnen grootouders en ouders rustig een kopje koffie of thee op het terras drinken.

Dansen op de wolken

In de belevenisboerderij beleeft hondje Quibus fantastische avonturen. Hij vindt een paraplu, een heel gewone, rode paraplu. Dan komt de wind: die tilt de paraplu op en Quibus moet mee! Hij wordt de wereld rond geblazen. Hij danst op de wolken, neemt een duik in de oceaan, hangt tussen de vleermuizen, maar uiteindelijk verlangt hij weer terug naar zijn eigen mandje.

Programma

Liedjesparade uit theatervoorstelling De Paraplu, gebaseerd op het boek van Ingrid & Dieter Schubert en gespeeld door:

Floortje Schoevaart- Tekst
Klaartje van Veldhoven – Zang
Renée Bekkers – Accordeon
Jeroen Geevers – Percussie
Susanne Rosmolen – Cello

Praktische informatie

  • Koffie/thee en kleine gerechten verkrijgbaar bij de belevenisboerderij.

NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten

Op 5, 6 en 7 april 2019 organiseren Natuurmonumenten en het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds de tweede editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten. Tijdens dit weekend kun je door heel Nederland op 21 cultuurhistorische locaties van Natuurmonumenten komen genieten van kamermuziek, uitgevoerd door bekende musici en bevlogen talenten met instrumenten van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Muziek, cultureel erfgoed en natuur komen samen in dit festival. In één weekend zijn er maar liefst 75 concerten!
Bekijk hier alle locaties en data >

april 07 2019

Details

Datum 7 april
Tijd 11:00 - 14:45
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €15
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Belevenisboerderij Schieveen

Oude Bovendijk 220
Rotterdam, Zuid - Holland 3046 NL Nederland

+ Google Maps

Phone:

0612382020

Visit Venue Website

Organisator

Natuurmonumenten
Phone: 035 - 655 99 11
Website Visit Organizer Website