Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Jong cello- en harptalent op de Belevenisboerderij Schieveen

Een bijzonder familieconcert in de opkamer van de belevenisboerderij. De vier jongste talenten van het NMF Kamermuziekfestival! >>> HIER boeken.

Op de boerderij
Ontdek je het boerenleven bij Belevenisboerderij Schieveen. Knuffel met boerderijdieren en voer de geiten en kippen. Terwijl kinderen ravotten in Speelnatuur van OERRR, kunnen grootouders en ouders rustig een kopje koffie of thee op het terras drinken.

Jong cello- en harptalent in de opkamer
Eerst spelen cellist Douwe Eisses en harpiste Claire Schuurmans duo’s van Fauré en Saint-Saëns. Daarna volgen twee mooie harpduo’s door Anna Petrovic en Delphine Palumbo.

Douwe Eisses en Anna Petrovic spelen op instrumenten van het NMF. Douwe is 14 jaar. Vanaf zijn 10e heeft hij les van Wiesje van Eersel in de Jong Talentklas op het conservatorium in Den Haag. Samen Claire Schuurmans speelt hij in het DoC-trio waarmee ze in 2019 meedoen aan het Prinses Christina Concours. Douwe heeft masterclasses gevolgd bij Pieter Wispelwey, Larissa Groeneveld en Harro Ruijsenaars. “Ook luister ik graag naar het Concertgebouworkest en ga vaak naar hun concerten.” Anna Petrovic is 11 jaar en speelt sinds 4 jaar harp. “Later wil ik met de harp in een orkest spelenDe pedaalharp van het NMF heb ik sinds de zomer 2018. Ik vind de klank van de Salvi Diana heel erg mooi!

Concert van de jongste talenten van het festival
Douwe Eisses op cello, en Claire Schuurmans op harp spelen:

  • G. Fauré – Sicilienne & Après un rêve voor harp en cello
  • C. Saint-Saëns – De Zwaan voor harp en cello
  • M. Tournier – Vers la source dans le bois, harp
april 06 2019

Details

Datum 6 april
Tijd 11:00 - 12:00
Kosten €15
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Belevenisboerderij Schieveen

Oude Bovendijk 220
Rotterdam, Zuid - Holland 3046 NL Nederland

+ Google Maps

Phone:

0612382020

Visit Venue Website

Organisator

Natuurmonumenten
Phone: 035 - 655 99 11
Website Visit Organizer Website