Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Het Rotterdamse Munt Pioniersfeest

Na vijf jaar ontdekken, leren en ontwikkelen is Rotterdamse Munt klaar voor haar volgende stap. In het plantsoen, bovenop de spoortunnel, recht tegenover de Peperklip wordt de komende jaren een heerlijke groene oase ingericht, een aaneenschakeling van stadstuinen. Op deze nieuwe locatie gaat Rotterdamse Munt weer opnieuw ontdekken hoe de mooiste, lekkerste en gezondste eetbare stadsoase kan worden gemaakt, samen met vrijwilligers, buurtgenoten en andere betrokkenen.

Hoogste tijd voor een openingsfeest – het Rotterdamse Munt Pioniersfeest!

Als bezoeker van het Rotterdamse Munt pioniersfeest pionier jij een beetje mee! De aanleg van de tuinen is dan namelijk net begonnen waardoor het feest wat anders is dan je van onze festivals gewend bent. Daarnaast begint de winter op 1 december en wordt het vroeg donker. Je kunt je voorstellen dat dat een spannende en vooral magische combinatie is! Tijdens het feest maak je op verschillende, spannende, gezellige, ontroerende, magische en smakelijke manieren kennis met de nieuwe locatie. Zo zijn er verschillende Rotterdamse acts die jou de betovering van de plek in het donker extra laten beleven, kun je op een spannende ontdekkingstocht over de nieuwe plek met mooie verhalen, zijn er heerlijke verwarmende drankjes en lokale hapjes en delen Rotterdamse Munt vrijwilligers hun ervaringen rond het kampvuur. Ook voor kinderen zijn er ook leuke activiteiten.

  • Kom ontdekken wat de nieuwe plek allemaal te bieden heeft en feest mee!
  • Bekijk hier het hele programma: nl/pioniersfeest/

Datum: zaterdag 1 december
Tijd: 15:30 – 19:30 uur
Waar: Rosestraat 200, 3071 AH Rotterdam
Hoe kom ik er: station Rotterdam Zuid, metrohalte Rijnhaven en tram 25 – halte Lodewijk Pincoffsweg liggen allemaal op loopafstand van de nieuwe locatie
Voor wie: alle Rotterdammers en andere geïnteresseerden

Het Pioniersfeest  wordt mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van Rotterdamse Munt, Stichting Neyenburgh.  en Cultuurbuur.

december 01 2018

Details

Datum 1 december 2018
Tijd 15:30 - 19:30
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Rotterdamse Munt

Rosestraat 200
Rotterdam, Zuid - Holland 3072 KG Nederland

+ Google Maps

Phone:

meedoen@rottterdamsemunt.nl

Visit Venue Website

Organisator

Stadskruidentuin Rotterdamse munt
Email:
Website Visit Organizer Website