Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Fietsconferentie bewonerszelfbeheer in de parkenmaand

Het Parkenoverleg, de stichting Dakpark, de Groeneconnectie en het Essenburgpark organiseren zaterdagmiddag 8 september een fietstocht naar diverse zelfbeheer projecten van bewoners in west en het centrum. Ga mee met de tocht, praat en denk mee over bewonerszelfbeheer in het groen … maar vertel ook uw eigen verhaal! Om 13.00 uur vanaf het Dakpark in Delfshaven (bij de buurttuin).

HIER <<< opgeven voor de FIETSCONFERENTIE Dag van het zelfbeheer (gratis).

KEEP IT GREEN DAY

Op zaterdag 8 september wordt de KEEP IT GREEN DAY georganiseerd in samenwerking met Stadsbeheer Rotterdam. Vele mooie groene bewonersinitiatieven zijn 8 september te bezoeken in de stad. Initiatieven waar bewoners het zelf doen!

parkenmaand.nl

De Parkenmaand is van 1 t/m 30 september. Bekijk het programma op www.parkenmaand.nl het programma wordt regelmatig aangevuld dus kijk regelmatig op de programma-pagina + volg ons op Facebook (Rotterdamse Parken) of Twitter (@Parken010)!

De Parkenmaand is een initiatief van het Rotterdamse Parkenoverleg in samenwerking met het Rotterdams Milieucentrum en wordt ondersteund door Stadsbeheer Rotterdam en de Nationale Postcodeloterij.

 

 

september 08 2018

Details

Datum 8 september 2018
Tijd 13:00 - 16:30
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , ,