Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Extra activiteiten in Speelnatuur Tiengemeten tijdens de herfstvakantie

Het is bijna herfstvakantie! Zoek je nog een leuke invulling van je vrije tijd? Kom dan naar Speelnatuur Tiengemeten! Dat is in de vakantie extra geopend én er zijn dagelijks leuke extra activiteiten. Tiengemeten wil je graag verwelkomen!

Extra open
Speelnatuur gaat weer langer open in verband met de herfstvakantie. Rekening houdend met de vakantiespreiding is Speelnatuur twee volle weken extra open: van 14 tot en met 29 oktober van 10.15 tot 16.45 uur (behalve op de maandagen en op zondag 22 oktober, zie verderop). Daarna gaat Speelnatuur weer in winterslaap, dus dit is je kans om nog een bezoekje te brengen!

Extra activiteiten
Tijdens de twee vakantieweken zijn er volop extra activiteiten in Speelnatuur. Wat te denken van popcorn of marshmallows maken bij het kampvuur, een OERRR ketting maken of een wandeling met de boswachter? Je hoeft daar niets extra’s voor te betalen, alleen de pont naar Tiengemeten en de reguliere toegangsprijs voor Speelnatuur. Voor een compleet overzicht van alle activiteiten en wanneer die plaatsvinden, kun je terecht op www.nm.nl/tiengemeten (kijk bij Nieuws). 

Zondag 22 oktober al vol!
Deze dag vindt voor derde keer de ING Wilde Buiten Dag plaats in Speelnatuur. Daarvoor moet je je vooraf aanmelden en dat is massaal gedaan de afgelopen tijd want de vier starttijden zitten al helemaal vol! Helaas kun je op deze dag dus niet meer terecht in Speelnatuur.

Prijzen en tickets
Kijk op www.nm.nl/tiengemeten voor meer informatie over de pont naar Tiengemeten en de toegang tot Speelnatuur. Je kunt je tickets daar meteen online bestellen of ter plekke tickets kopen. Voor de extra activiteiten hoef je je niet vooraf aan te melden.

oktober 14 2017

Details

Datum 14 oktober 2017
Tijd 10:15 - 16:45
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €2 – €6
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tiengemeten

Nieuwendijk 1
Zuid - Beijerland, 3284 KR

+ Google Maps

Phone:

0900 - 324 25 26

Visit Venue Website

Organisator

Natuurmonumenten
Phone: 035 - 655 99 11
Website Visit Organizer Website