Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Beversporen zoeken met de boswachter

Wil jij een beverexpert worden?!

Samen met dé boswachter van Natuurmonumenten ga je, in een kleine groep, op Tiengemeten zoeken naar beversporen.  Met een beetje geluk spot je het grootste knaagdier van ons land. Tijdens deze tocht word je zelf een beverexpert: je bewondert de indrukwekkende beverburcht en leert alles over de gewoonten van dit dier. Deze excursie vindt op diverse data tijdens de zomervakantie plaats.

Sinds een aantal jaar heeft de bever zijn draai gevonden op het natuureiland in het Haringvliet. Hij bouwde hier zijn indrukwekkende burcht en er zijn zelfs al een paar keer beverjongen geboren. Om de kans te vergroten om een bever te spotten gaat men in kleine groepjes op pad. Een unieke tocht!

Aanmelden

De wandeltocht start bij het bezoekerscentrum en duurt ongeveer 3 uur. Trek stevige wandelschoenen aan en kleed je warm. Neem je verrekijker mee en eventueel bij mooi weer zonnebrand. De beverexcursies vinden plaats op 27 en 28 juli, 1 en 23 augustus. Meer informatie en aanmelden: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Leden van Natuurmonumenten betalen € 27,50 voor deze excursie en niet-leden € 39,50. Kinderen betalen respectievelijk € 25,00 en € 33,00. Kinderen van OERRR betalen € 25,00.

augustus 23 2018

Details

Datum 23 augustus 2018
Tijd 10:15 - 13:15
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €25
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tiengemeten

Nieuwendijk 1
Zuid - Beijerland, 3284 KR

+ Google Maps

Phone:

0900 - 324 25 26

Visit Venue Website

Organisator

Natuurmonumenten