Het Blote Voeten Pad

Schoenen en sokken uit, want bij de Rotterdamse Munt is er een ‘Blote Voeten Pad’ ! Een wat? Het Blote Voeten Pad is een pad om te beleven en je voetspiertjes te gebruiken. Een leuk avontuur voor jong en oud! Het ‘blote voeten pad’ is mogelijk gemaakt door Wijkraad Kop van Zuid Entrepot. Kom je ook een keer met je blote voeten van dit pad genieten?

Het Blote Voeten Pad

Kijk hieronder naar het filmpje van Arthyra op het Blote Voeten Pad

 

 

De Rotterdamse Munt

Welkom in de eetbare oase, middenin de stad. Samen met stadsgenoten steken ze bij De Rotterdamse Munt de handen uit de mouwen en maken ze boeiende pluktuinen waar jonge stadsgenoten de magie van planten ontdekken. Waar organisaties groeizame teamdagen organiseren. En waar stadsbewoners inspiratie ophalen voor hun eigen stukje groene, gezonde stad en tegelijkertijd genieten van rust en levendigheid middenin de stad. Activeer al je zintuigen en verwonder je over de eetbare stadsnatuur.  Kom langs en doe mee

Agenda

De Rotterdamse Munt organiseert ook diverse evenementen, van zomeravonddiners, tot Terrastifals, en diverse workshops.  Ga hier naar de site om te kijken wat ze allemaal doen en ga vooral eens langs, om kruiden te plukken of even uit te rusten op hun terras.