Gratis cursus Milieucoach en het Energiecafé 25/11

Wilt u meer leren over energiebesparing én uw buurtbewoners helpen bij besparen? Dan is een opleiding tot milieucoach iets voor u! Dit najaar kunt u deze korte opleiding weer volgen bij het Rotterdams Milieucentrum. Daarnaast is er op 25 november 2017 weer een energiecafé voor milieucoaches en andere belangstellenden met verschillende interessante workshops over energiebesparing.

Gedurende de cursus Milieucoach leert u in vier avonden alles over energiebesparing en duurzaamheid in huis. Daarbij is er bijzondere aandacht voor hoe u deze informatie ook kunt overbrengen aan uw buren en bekenden. Na afloop van de cursus ontvangt u het certificaat Milieucoach.

De cursus vindt dit jaar plaats op donderdag 26 oktober en de donderdagen 2, 9 en 16 november. U kunt u opgeven door een mail te sturen naar info@milieucentrum.rotterdam.nl of te bellen met Mohamed Hacene of Emile van Rinsum via 010 465 6496. Deelname is gratis. 

Energiecafé op 25 november

Het energiecafé is een gezellig ’terugkommoment’ voor alle milieucoaches die in de afgelopen jaren zijn opgeleid. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom. In verschillende workshops krijgen de deelnemers bijscholing en veel nieuwe informatie.

Onderwerpen

Onderwerpen die tijdens de middag aan bod komen zijn:

  • Van het Gas af?
  • Zonne-energie
  • Iso-leren
  • Een groen dak en/of Zonnepanelen
  • Rekenen met Energie
  • Nul-op-de-Meter?

De milieucoaches en belangstellenden kunnen daarnaast hun kennis testen in de opZuinig-quiz Live!

Info Energiecafé

Wanneer? Zaterdagmiddag 25 november 2016 van 13.00 uur tot 16.00 uur (lunchen is mogelijk vanaf 12.00 uur,  geef het aan bij je opgave als je aanschuift)
Waar? De Nieuwe Banier, Banierstraat 1 (Rotterdam-Noord)
Inschrijven? Via info@milieucentrum.rotterdam.nl