Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zwerfie-workout: Wadlopen in de Maas(stad)

Voor wadlopen hoef je niet naar de Waddenzee. Je kunt nu ook in Rotterdam terecht voor een tochtje op het slik. Je kunt tijdens de Eilandfair op Brienenoord op meedoen aan twee cleanups van Zwerfie Rotterdam. Beiden duren een uur en starten vanaf het activiteitenplein bij Buitenplaats Brienenoord. De eerste om 15:00u en de tweede om 16:00u. De eerste is een tocht door de bush en over rivierkeien. Met de tweede groep ga je het wad op. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Praktische Informatie

  • De workout start rond 15:00 uur of 16.00 uur bij de stand van Zwerfie Rotterdam op de Eilandfair, waar je een collectie historisch zwerfafval kunt bewonderen. Met de groep loop je over een zandplaat in de Maas en klauteren over rivierkeien, waarbij we het zwerfafval dat we tegenkomen opruimen. Onderweg vertelt zwerfafvalgids Ivo Rodermans inspirerende verhalen over afval rapen.
  • Vanwege het ruwe terrein is het verstandig om stevige schoenen aan te trekken.
  • Tijdens de activiteit respecteren deelnemers de maatregelen ter voorkoming van covid. Dit betekent minimaal anderhalve meter afstand, thuis blijven bij klachten (tenzij negatief getest) en een goede handhygiëne.
  • Je kunt je aanmelden voor de ‘Workout Wadlopen’ door een (Whatsapp)berichtje te sturen naar 0641496212.
  • De activiteit duurt een uur. Voorafgaande aan de tocht kun je een uur lang genieten van optredens en andere activiteiten tijdens de Eilandfair of deelnemen aan de Zwerfie-workout ‘Clean-and-up’.
  • Na afloop kun je deelnemen aan het afsluitende diner aanmelden voor het eten is nodig door een mailtje te sturen naar bianca@buitenplaatsbrienenoord.nl.
juni 13 2021

Details

Datum 13 juni 2021
Tijd 15:00 - 16:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Brienenoordeiland

Van Brienenoord 17
Rotterdam, Zuid - holland 3077 AE Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 482 14 34

Visit Venue Website

Organisator

Zwerfie Rotterdam
Phone: 06 414 96 212
Email:
Website: Visit Organizer Website