Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zondagmiddagconcert Ommoordse Veld

Kom op zondag 9 augustus naar Kinderboerderij De Blijde Wei voor een zondagmiddagconcert. Deze keer staat Duo Flamenco Light op het programma . Kambiz Afshari en Abdel Chico spelen naast serieuze flamenco stukken ook een lichter flamenco repertoire met bijvoorbeeld covers van Gypsy Kings en meer bekende Spaanse nummers. Duo Flamenco Light trad vorig jaar op in het 50 jaar Ommoord festival en het publiek was zo enthousiast dat ze ze graag ook een keer op De Blijde Wei horen.

Reserveren

Het deel van het terrein waar de concerten plaatsvinden wordt afgesloten van de rest van de boerderij. Wie bij het concert wil zijn, kan reserveren via ommoordseveld@upcmail.nl. Alleen als je niet over een computer beschikt kan je reserveren via telefoonnummer 010-2201060. Bij de bevestiging van je aanmelding krijgt elke aangemelde persoon een volgnummer. Bij binnenkomst wordt gecontroleerd of je op de lijst staat. Als je meerdere personen opgeeft, wil je dan aangeven of je de stoelen naast elkaar wilt (één huishouden) of op 1,5m afstand?

Coronaproof

De vrijwilligers van de werkgroep Ommoordse Veld meten precies uit of de stoelen op 1,5m staan, dus laat u ze a.u.b. staan waar u ze aantreft. Uiteraard blijft je thuis als je klachten heeft die op het coronavirus kunnen wijzen, en houdt ook bij aankomst en vertrek voldoende afstand tot anderen.

De Werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen hoopt je op 9 augustus te zien, maar vergeet niet te reserveren!

Praktische informatie

  • Meer informatie vind je op :  http://ommoordseveld.blogspot.com
  • Adres: kinderboerderij de Blijde Wei (Natuurstad), te bereiken via President Wilsonweg en Kikkerpad
  • Kosten: gratis, maar i.v.m. coronamaatregelen wel reserveren
  • Rexserveren via ommoordseveld@upcmail.nl
  • De concerten zijn een bewonersinitiatief en worden mogelijk gemaakt door financiële steun van de gebiedscommissie Prins Alexander.
augustus 09 2020

Details

Datum 9 augustus 2020
Tijd 15:00 - 16:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:,
Website Bezoek Event Website

Venue

Kinderboerderij de Blijde Wei

Bergse Linker Rottekade 435
Rotterdam, Zuid-Holland 3069 LV Nederland

Visit Venue Website

Organisator

werkgroep Ommoordse Veld Open & Groen
Phone: 010 - 220 10 60
Email:
Website: Visit Organizer Website