Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vroege vogels in het Staelduinse bos

Hoor de diverse soorten vogels je tegemoet zingen tijdens deze vroege vogelexcursie in het Staelduinse Bos. De Vrienden van het Staelduinse Bos organiseren weer de Vroege Vogelexcursie. Vroeg uit de veren en met een ervaren vogelgids kan een mooie wandeling gemaakt worden door het unieke en vogelrijke Staelduinse Bos. Iedere ochtend laten de vogels een waar concert horen. Vooral in het voorjaar kunnen de verschillende soorten vogels het niet laten om uitbundig te zingen. Trek wandelschoenen aan, neem een verrekijker mee en kom de vogels horen en zien in het Staelduinse Bos.

Aanmelden
Aanmelden kan bij familie Van Drongelen via 0174-631 427 of per email:  aatendiek@gmail.com. Deelname is gratis.

Praktische info

Parkeren

Er is parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de Oude Hooislag, einde Papedijk. Vanaf daar is het bezoekerscentrum d’Oude Koestal het snelst te bereiken. 

Horeca in de buurt

Brasserie De Bosrand aan de Staelduinlaan 1a in ‘s-Gravenzande ontvangt je graag voor een kopje koffie of thee met appelgebak of lunch. 

Wandelen

Wil je nog een keer terugkomen naar het Staelduinse bos om te wandelen? Er zijn een aantal wandelroutes uitgezet door het bos van ongeveer 3 km: de vleermuisroute (rode paaltjes), Van Rijckevorselroute (paaltjes met rolstoelvignet) en d’Oude Koestalroute (gele paaltjes). 

Het hele jaar welkom

De openingstijden van het bezoekerscentrum zijn: Het gehele jaar op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. In september en oktober is het centrum ook op woensdag open van 13.00 tot 16.00 uur.

 Bijzonderheden

Bezoek voor of na de excursie de wisseltentoonstelling op de zolderverdieping van het bezoekerscentrum.

 

april 19 2020

Details

Datum 19 april 2020
Tijd 09:00 - 11:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Peppellaan

Peppellaan 4
's-Gravenzande, Zuid Holland 2691 NG

+ Google Maps

Organisator

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website