Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zevenhuizerplas Experience

De magische natuur ontdekken  in en om de Zevenhuizerplas? De Zevenhuizerplas experience biedt je volop kansen de natuur te ontdekken en te beleven. Je kunt er ook creatief aan de slag met natuurlijk materiaal en sportief bezig zijn in de natuur op of onder water.  Dit gratis toegankelijke evenement is zaterdag 29 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Dan is van alles te beleven en te doen in de natuur bij Lake7. Van harte welkom zijn hier jeugd, gezinnen èn iedereen die houdt van de natuur, van 4 tot 88!  Het evenement kent een gevarieerd programma.

Natuur ontdekken
Dat kan ‘s ochtends op expeditie met TV-tuinman Lodewijk Hoekstra. De natuur beleven kan ook op  één of meer van de verschillende korte natuursafari’s begeleid door gidsen van NatuurWijs. Dat varieert van vissen vangen en vogels spotten tot planten proeven en …. snorkelsafari’s.

Creatief aan de slag met de natuur
Dat doe je in workshops en allerlei bouwplaatsen. Daar maak je van natuurlijke materialen zandkastelen, natuurkunstwerken, of … muziek!

Sportief
Ben je sportief? Maak dan kennis met allerlei watersporten ònder water: snorkelen en duiken. Of òp het water: suppen, kayakken, zwemmen, zeilen. Je kunt ook meedoen aan bellyboatraces. Instructeurs staan je bij.

En …. relaxen?
Dat kan natuurlijk ook, onder een parasol op het strand met een hapje en drankje van Beachclub7.

Gratis toegang
De toegang tot het evenement is gratis dankzij bijdragen van Provincie Zuid-Holland, het Elise Mathilde Fonds en gemeente Zuidplas aan Stichting Plezierrivier De Rotte. Graag wel vooraf aanmelden!

Meer informatie?
Meer indrukken van het evenement? Bekijk de flyer.

Aanmelden: https://zevenhuizerplas.nl

juni 29 2019

Venue

Lake7

Strandweg 23
Zevenhuizen, Zuid-Holland 2761 DM Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 420 1115

Visit Venue Website

Organisator

Zevehuizerplas
Website: Visit Organizer Website