Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

World clean up day op de Groene Connectie

De Groene Connectie, de Roze Brigade en Zwerfie Rotterdam organiseren voor de tweede keer ‘Prik je Fit’. Aanmelden  via deze kaart (inzoomen op Rotterdam-west): www.worldcleanupday.nl/cleanup-acties !

Dit keer ruimen ze het voetpad op, dat over het voormalige spoortracé in Rotterdam-west loopt (startpunt – ongeveer – tegenover de Spaansebocht nr. 29). Ivo Rodermans van Zwerfie houdt bij de start een peptalk. Tijdens de cleanup wordt ook vastgelegd wat er gevonden wordt. Doe mee en word een echte zwerfafval-onderzoeker!

Starttijd: 10:00 uur
Tijdsduur: tot 12:00 uur
Locatie: voetpad naar het oude spoortracé, tegenover Spaansebocht 129 Rotterdam-west.

Door het hele land worden op World Cleanup Day acties georganiseerd. Samen met bedrijven, scholen, sportverenigingen, vrienden en familie steken we die dag onze handen uit de mouwen om Nederland een grote schoonmaakbeurt te geven. Op de kaart van Nederland vind je een overzicht van alle opruimacties die tot dusver zijn aangemeld. Doe mee met een van deze acties of zet je eigen opruimactie op deze kaart <<<. Let op! De kaart hieronder moet soms even laden. Lukt het helemaal niet? Probeer dan deze website in Google Chrome webbrowser.

september 21 2019

Details

Datum 21 september 2019
Tijd 11:00 - 13:00
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Voetpad voormalige spoortracé (tegenover Spaansebocht 128)

Spaansebocht 128
Rotterdam, Zuid-Holland 3027 VW Nederland

+ Google Maps

Organisator

Groene connectie
Email:
Website: Visit Organizer Website