Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ‘Werksoppie: poetsen en schrobben met kruiden’

Welke schoonmaakmiddelen gebruik jij thuis? Heb je wel eens gelezen welke ingrediënten daarin zitten?

De meeste schoonmaakmiddelen ruiken fris, maar bevatten agressieve chemicaliën en kunstmatige geurstoffen die erg slecht zijn voor natuur en milieu. Het maken van je eigen natuurlijke schoonmaakmiddelen met heerlijk geurende kruiden is helemaal niet moeilijk! Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je huid en voor je huis. Vaak zijn de ingrediënten ook nog veel goedkoper dan de middelen die je nu gebruikt., dus goed voor je schoonmaakbudget.

Tijdens deze workshop leer je meer over de natuurlijke ingrediënten die je kunt gebruiken om glanzend schoon te maken. Ook leer je meer over de mooie tuinen van Rotterdamse Munt en over de kruiden die geschikt zijn om mee schoon te maken. We gaan praktisch aan de slag; je kiest een kruid dat jou het meest aanspreekt. Dat kan zijn vanwege de geur, maar ook vanwege de ontsmettende, antibacteriële of ontvettende eigenschappen. Vervolgens maak je hiermee je eigen schoonmaakmiddel. Je zult merken dat dit heel eenvoudig is. Na de workshop krijg je je zelfgemaakte flesje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing mee naar huis. Hiermee kan je starten met kruidig poetsen!

Voor € 9,50 doe je mee. Je gaat naar huis met je eigen gemaakte schoonmaakmiddel en een mandje kruiden om thuis verder te experimenten. Kruidenthee en lekkers inbegrepen.
Doe je mee?

Meld je aan via beleefhet@rotterdamsemunt.nl

oktober 05 2019

Details

Datum 5 oktober 2019
Tijd 14:00 - 16:00
Kosten €9,50
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Rotterdamse Munt

Rosestraat 200
Rotterdam, Zuid - Holland 3072 KG Nederland

+ Google Maps

Phone:

meedoen@rottterdamsemunt.nl

Visit Venue Website

Organisator

Stadskruidentuin Rotterdamse munt
Email:
Website: Visit Organizer Website