Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

workshop voorjaarsbloemenarrangement

Op woensdag 13 April leer je van florist Denise Collignon hoe je een bijzonder voorjaarsarrangement creeërt, een mini-botanisch-tuintje voor op jouw paastafel.

De workshop start met een korte inspiratie wandeling door de botanische tuinen waar Denise je leert om met een ‘floristen oog’ de tuin te onderzoeken. Daarna gaan je zelf aan de slag met het maken van een niet-alledaagse-voorjaarsschikking. Probeer wat je ziet en voelt te verbeelden, laat je inspireren door planten en de bloemen uit jouw favoriete stukje van de tuin, bestudeer hun natuurlijke groeiwijze, en creër zodoende jouw mini-arboretum-tuintje voor op je paastafel. Je leert om de grenzen opzoeken van materiaal en compositie, en je gaat juist los laten wat je misschien al weet over bloemschikken.

Wanneer:
Woensdag 13 April start om 14:00 uur
Zaterdag 16 April start om 11:00 uur ( uitverkocht)
De workshop incl. wandeling en pauze duurt ong. 2 tot 2,5 uur.

Wil jij ook een gezellige en inspiratievolle middag én naar huis met een prachtig bloemstuk voor op jouw tafel?
Meld je hier aan:

Kosten voor deze workshop: € 40,- p.p. exclusief reguliere entree voor Trompenburg. Altijd gratis met Museumkaart of Rotterdampas.
Dit is inclusief een begeleide inspiratiewandeling, alle materialen, versgeknipt groen uit de botanische tuin, iets te drinken, begeleiding van een proffessional, lekker zelf aan de slag gaan en naar huis met een prachtig voorjaarsarrangement voor op tafel.

De workshop vindt overdekt plaats onder een overkapping (onverwarmd). Ook bij minder goede weersvoorspellingen gaat deze wandeling en workshop door. Minimaal aantal deelnemers is 5 personen.

april 13 2022

Details

Datum 13 april
Tijd 14:00 - 17:00
Kosten €40
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Phone: 010 - 233 01 66
Email:
Website: Visit Organizer Website