Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Winterspelen aan de Rotte staan in het teken van outdoor genieten

Winterspelen aan de Rotte is een superleuk en spannend natuurfeest voor kinderen en hun ouders op 2 locaties zaterdag 8 december in het Bergse Bos en op woensdag 12 december bij de Crooswijkse Bocht.

De Winterspelen zijn speciaal voor kinderen die de kriebels krijgen van binnen zitten en hun ouders. Je eigen pijl en boog maken, smikkelen bij de koek & zopie, in hoge oude bomen klimmen en nog veel meer. Het uitgebreide programma staat op www.destaduit.nl. Ouders komen ook aan hun trekken: terwijl de kinderen vogelhuisjes timmeren of een natuurvlog maken kunnen volwassen meedoen aan de Forest Bathing lab. Een unieke nieuwe manier  om te resetten in de natuur. De Winterspelen aan de Rotte zorgen voor lekker veel buitenplezier in de stad, en erbuiten!

Meedoen is makkelijk: meld je aan via www.destaduit.nl en bestel je strippenkaart. Met Rotterdampas is het nog gratis ook, (zonder korting € 5,- per kind (6 -12 jaar), kleintjes en ouders gratis)

Bergse Bos
Zaterdag 8 december 2018
Van 13.00-16.30 uur
Rondom de Speelpolder in het Bergse Bos, Rottebandreef 50, 2661GR Bergschenhoek

Bereikbaar met:

  • De boswachtersboot vanaf de Crooswijkse Bocht om 11.30 uur. – let op, voor de boottocht moet je je vooraf worden inschrijven.
  • Op eigen gelegenheid
  • Mee met de touringcar, die vertrekt bij de Crooswijkse Bocht om 12.30 uur Let op, voor de touringcar moet men vooraf ingeschrijven (via www.destaduit.nl)

Crooswijkse Bocht
Woensdag 12 december 2018, 13.00-16.30 uur
Rondom de brug over de Rotte bij de Crooswijkse Bocht, 3034NC Rotterdam.

De Stad Uit!
De Stad Uit werkt er sinds 2015 aan om kinderen met school en in hun vrije tijd naar natuur en boerderijen rondom de stad te brengen. Meer dan 15000 kinderen en hun ouders zijn al op natuur en plattelandsexcursie gegaan.  De Stad Uit wordt georganiseerd door Stichting Lekker Groen

De Winterspelen aan de Rotte zijn mede mogelijk gemaakt door: Recreatieschap Rottemeren en Staatsbosbeheer, Gemeente Rotterdam en Provincie Zuid-Holland.

december 08 2018

Venue

BergseBos

Rottebandreef 50
Bergschenhoek, Zuid-Holland 2661GR Nederland

+ Google Maps

Organisator

De Stad Uit
Phone: 06 - 44 377 900
Email:
Website: Visit Organizer Website