Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Het WFFR brengt natuurfilms bij je thuis

Omdat je deze dagen met zijn allen binnen moet blijven om het corona-virus zo goed mogelijk in te dammen, wil het WildLife Film Festival Rotterdam je graag verblijden met mooie natuurfilms. WFFR mag deze films gratis aanbieden, met dank aan de filmmakers!

Elke woensdag en zaterdag zet het WFFR nieuwe natuurfilms online. De films zijn te bekijken via deze playlist op hun youtubekanaal.  Je kan onder andere deze prachtige films zien:

Insect Guardian (6 min)
Een korte film van Tim Visser en Sander van Iersel over de 82 jarige Willem van Hemmen die in 1980 een afgelegen aardappelveld kocht en dit landje eigenhandig omtoverde tot een waar vlinderparadijs.

Wij en de Wolven (15 min)
Een film van Iris Grob (24) over de terugkeer van de wolf in de Nederlandse natuur. Iris wil met haar documentaires mensen bewust maken van onze relatie met de natuur.

Het NoorderPlantsoen (32 min)
Filmmaker Hilco Jansma Het brengt het Noorderplantsoen in het groene hart van Groningen in beeld. Dit unieke park, aangelegd als Engelse tuin, is het leefgebied van allerlei dieren…

In deze Nederlandse natuurfilm ga je op ontdekkingsreis in 40 landen met vogelaar Arjan Dwarshuis. De film was de openingsfilms van WFFR 2017 en winnaar van de publieksprijs. De film is gemaakt door Michiel van den Bergh en ingesproken door Humberto Tan.

De Vogelwachter; tijd bestaat niet, enkel tij. (68min)
In deze film van Hans den Hartog duik je  in de wereld van de vogelwachters in Europees natuurreservaat De Boschplaat op Terschelling. Ook Engelsmanplaat en Rottumerplaat komen in beeld. Deze film (65 min) is een klassieker uit de eerste editie van WFFR in 2015 en heeft Engelse ondertiteling. De film is tot 1 mei 2020 te zien op de WFFR Online playlist.

 

Veel kijkplezier!

april 07 2020
  ·  
juni 02 2020

Details

Start 7 april 2020
Eind 2 juni 2020
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,

Organisator

Wildlife Festival Rotterdam
Phone: +31 (0)10 4115300
Email:
Website: Visit Organizer Website