Laden Evenementen

Wereldhavendagen

Tijdens de Wereldhavendagen op 2, 3 & 4 september 2022, schittert de Rotterdamse haven voor haar publiek. Er zijn talloze mogelijkheden om de haven te ontdekken. Zo is er veel te beleven aan de kades, zijn er verschillende excursies, waanzinnige boottochten, shows en demonstratief en veel meer!Op het programma van de Wereldhavendagen 2022 staan talloze activiteiten waarbij jong en oud kunnen ontdekken wat er zich anno 2022 in de haven afspeelt. Aan de kades rond de Erasmusbrug zijn indrukwekkende schepen te bezoeken, zoals die van baggeraar Van Oord. De Koninklijke Marine is traditiegetrouw te vinden op de Parkkade, met onder andere het mariniersdorp en het indrukwekkende amfibisch transportschip Zr.Ms. Rotterdam. Ook geven de paratroopers diverse spectaculaire demonstraties en tonen de commando’s hun skills.

Met het excursieprogramma naar diverse havenbedrijven kunnen bezoekers ook weer een kijkje achter de schermen krijgen. Op het water geniet je van verschillende vaartochten. Daarnaast zijn er diverse nieuwe excursies, zoals een bezoek aan de bijna afgebouwde Blankenburgverbinding. Inside Rotterdam, Rotterdam Tours en BoTu bieden opties als je liever wandelend of fietsend de groene kant van de haven ontdekt.

Programma Wereldhavendagen

Het programma is erg divers, zodat er voor jong en oud veel te beleven is. Meer weten over de 45e editie van de Wereldhavendagen? Bekijk de website: www.wereldhavendagen.nl
september 02 2022
  ·  
september 04 2022

Details

Start 2 september
Eind 4 september
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Rotterdam

Rotterdam, Zuid Holland 010

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Wereldhavendagen
Email:
Website: Visit Organizer Website