Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wandeling door het Kralingse Bos

Wandel mee op 29 december met de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde door het Kralingse bos. De wandeling wordt begeleid door natuurgids Aart van DragtHet Kralingse bos, prachtige natuur dicht bij huis. Wie het Kralingse Bos op zijn natuurwaarden beoordeelt verbaast zich er over dat er geen bordje natuurreservaat staat.

Het Kralingse bos oogt op veel plaatsen als een echt soortenrijk loofbos ondanks de gigantische recreatieve druk op dit gebied. Weinig bossen in ons land zien er zo natuurlijk uit. Een enorme variatie aan boomsoorten, op veel plaatsen een rijke kruidlaag, veel dood hout waarop een grote verscheidenheid aan mossen en paddenstoelen te bewonderen is. Ook de vogelaars komen aan hun trekken want door gewenning zijn de vogels hier dicht te benaderen.

Vertrek om  10.00 uur van de parkeerplaats bij het NME Centrum De Groene Draak Kastanjelaan 27 te Ridderkerk . U kunt ook rechtstreeks gaan. De wandeling start rond 10.20 uur bij de parkeerplaats nabij de manege, Prinses Beatrixlaan 7, 3062 CM Rotterdam De parkeerplaats is gelegen naast de snackbar.
Deelname is gratis, opgeven niet nodig.

december 29 2018

Details

Datum 29 december 2018
Tijd 10:20 - 12:00
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,

Venue

Snackbar Veulenhof, Pr Beatrixlaan Kralingse Bos, nabij de Manege

Prinses Beatrixlaan 7
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 CM

+ Google Maps

Phone:

010 452 4821

Visit Venue Website

Organisator

Natuurvereniging IJsselmonde
Email:
Website: Visit Organizer Website