Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‘Volg je eigen pad’ bosbad op vrijdag 25 februari

Ga je altijd maar door en sta je altijd ‘aan’? Heb je last van spanningsklachten of slaap je slecht, waardoor je overdag minder energie over hebt? Heb je zelfs een burn-out gehad, en ben je daarvan hersteld? Ben je op zoek naar waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Dan is het ‘volg je eigen pad’ bosbad op vrijdag 25 februari in de Broekpolder in Vlaardingen voor jou.

Kan je je nog herinneren hoe je als kind kon genieten van het rondhangen op straat of in de natuur? Lekker niksen, of zoals de Italianen zouden zeggen ‘Dolce far niente’ en zien wat de dag je brengt.
In ons huidige bestaan doen velen dat nog maar bar weinig. Het leven is gevuld met deadlines en verplichtingen en dat gaat achter elkaar door. En in de vakantie mogen we er even tussenuit. Wat nu als je een minivakantie kunt houden? Gewoon, op een vrijdagochtend eind februari anderhalf uur erop uit de natuur in, waarbij jij je nergens druk om hoeft te maken. Bosbaden wordt ook wel ‘buitenspelen voor volwassenen’ genoemd. Dat is wat je met het ‘volg je eigen pad’ bosbad kunt doen.

Praktische informatie

  • Op vrijdag 25 februari om 10 uur organiseert Ada de Vette coach bij Agaat coaching een bosbad (Shinrin Yoku) in de Broekpolder in Vlaardingen.
  • In een bosbad zet je al je zintuigen open, waardoor je de natuur volop ervaart en tot diepe ontspanning kan komen. Het is daarom uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningsklachten.
  • kosten €10, en hierbij inbegrepen zijn: een bosbad van 1 1/2 uur en een theeceremonie met een culinaire verwennerij.
  • Meer informatie en aanmelden via agaatcoaching.nl
februari 25 2022

Details

Datum 25 februari 2022
Tijd 10:00 - 11:30
Kosten €10
Evenement Categorieën: , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Broekpolder

watersportweg
Vlaardingen, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

Agaat Coaching
Email:
Website: Visit Organizer Website