Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Terrastival met Tipiko Curasolenjo op de Rotterdamse Munt

Het Terrastival is een reeks van kleinschalige semi akoestische optredens. Tussen alle geuren en kleuren geniet je van sprankelende muziek uit alle windstreken. Tijdens Terrastival bij Rotterdamse Munt wordt je op een ontspannen manier meegevoerd naar verre oorden. Compleet met hapjes en drankjes. Op wereldvakantie in deze groene stadsoase.

Een verhaal over Curaçao

Tipiko Curasolenjo is een Antilliaanse band waarin de mandoline de hoofdrol speelt. Curasolenjo betekent Curaçaoënaar en verteld het verhaal over dit prachtige eiland, de zon, de zee, de liefde en hechte familiebanden.

Tipiko Curasolenjo kun je vertalen als typische muziek van de Curaçaoënaars. De bandleden spelen vanaf jonge leeftijd. Muzikaal leider Grancy Mensche waar de muziek in het bloed zit keek het gitaarspelen van zijn broer af en ging later naar het Conservatorium in Curaçao.  Hij won vele muziekprijzen op toonaangevende talentenjachten in Curaçao en Nederland won daar zowel eerste tweede en derde prijzen. Zij spelen onder andere reggae, salsa, gaita, een Venezolaanse muziekstijl die op het eind van het jaar traditionele kerstliederen ten gehore brengt en verder diverse traditionele muziek van de ABC eilanden. Deze muziek brengt je in beweging en op reis naar dit unieke Caribische gebied met zijn zon, zee, cultuur, lekker eten en de vrolijkheid van de mensen die er wonen.

HIER <<< te boeken.

augustus 22 2021

Details

Datum 22 augustus 2021
Tijd 15:00 - 17:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Rotterdamse Munt

Rosestraat 200
Rotterdam, Zuid - Holland 3072 KG Nederland

+ Google Maps

Phone:

meedoen@rottterdamsemunt.nl

Visit Venue Website

Organisator

Stadskruidentuin Rotterdamse munt
Email:
Website: Visit Organizer Website