Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Symposium ‘Ruimte voor een rijke Rotterdamse stadsnatuur’

Ben jij een liefhebber van flora en fauna? Kom dan op 20 mei 2022 naar het Symposium ‘Ruimte voor een rijke Rotterdamse stadsnatuur’! Beleef een middag vol kennis en inspiratie, groots denken en ontmoet anderen. De opzet is TedX achtig, met ruimte voor veel inspirerende talks, informatie over de actuele stand van zaken van de biodiversiteit in Rotterdam en verschillende do’s en dont’s. Sprekers zijn onder andere Prof. Dr. Kees Vink van het Erasmus University College. De middag eindigt met een gezellige borrel!

In het weekend van 21 & 22 mei bruist het in Rotterdam van de activiteiten rondom het thema biodiversiteit. Op verschillende locaties in de stad zijn er lezingen, workshops en andere leuke activiteiten te vinden.

Save the date

Het symposium vindt plaats op 20 mei tussen 14:00 en 17:00 in de Haaienzaal in Diergaarde Blijdorp. Wil je erbij zijn of meedoen? Leuk! Reserveer dan snel je plek door je hier aan te melden. Er zit een maximum aan het aantal mensen dat we binnen kunnen laten dus laat  tijdig weten dat je erbij wilt zijn.

 

Bron: Rotterdamsweerwoord

mei 20 2022

Details

Datum 20 mei
Tijd 14:00 - 17:00
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

diergaarde Blijdorp

blijdorplaan 8
Rotterdam, Zuid-Holland 3041jg Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Gemeente Rotterdam
Phone: 14010
Website: Visit Organizer Website