Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Studio Circulair: TIJD OM VERPAKKINGEN AAN TE PAKKEN!

De maaltijdbezorgers en koeriersdiensten hadden het nog nooit zo druk. Al die spullen komen helaas in heel veel onnodig verpakkingsmateriaal. Bestel jij er ook lustig op los of ben je die bergen plastic en karton inmiddels goed zat? Laat je mening horen in de live uitzending en discussieer mee!

Met één klik laat je tegenwoordig alles in no time naar je voordeur brengen. En dat is te merken ook: sinds de coronacrisis wordt er in Rotterdam 10% meer restafval en 35% meer grofvuil opgehaald. Een groot deel daarvan bestaat uit onnodige dozen, plastic en piepschuim. Hoog tijd om al die verpakkingen eens stevig aan te pakken! Dat doet Emma Lesuis in de vijfde aflevering van Studio Circulair met duurzaamheidsmanager Floor Uitterhoeve van McDonald’s en twee ondernemers met verpakkingsvrije idealen: Jouri Schoemaker van Pieter Pot en Tine Bakia van Packback. En verder: gaat reporter Chaimae Fadis op pad met een ‘goudtransport’ en hebben we gouden tips voor een plasticvrij leven!

Kijken dus: donderdag 25 juni van 20.30 tot 21.00 uur live vanuit BlueCity! Heb jij een gouden idee of een circulaire vraag? Laat je horen in de chat van de livestream op YouTube.

—————————————————————

Studio Circulair is er voor alle Rotterdammers die hun circulaire steentje bij willen dragen of benieuwd zijn hoe ze dat kunnen doen. In deze goudnieuwe online talkshow neemt presentatrice Emma Lesuis je iedere week mee in een ander circulair onderwerp. Samen met inspirerende ondernemers, vooruitstrevende bewoners en aanstormende artiesten geven zij jouw donderdagavond een gouden randje.

Studio Circulair: Iedere donderdag live vanuit BlueCity tussen 20.30 en 21.00 uur. Kijken dus!

  • 11 juni:  Rotterdams groen – HOT TOWN, CIRCULAIR IN THE CITY
  • 18 juni: Circulair (ver)bouwen – MATERIALEN ZIJN GOUD WAARD
  • 25 juni: Verpakkingen – TIJD OM VERPAKKINGEN AAN TE PAKKEN!
  • 2 juli: Circulaire kansen in coronatijd – HET CIRCULAIRE NORMAAL
juni 25 2020

Details

Datum 25 juni 2020
Tijd 20:30 - 21:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Bluecity 010

Maasboulevard 100
Rotterdam, Zuid - Holland 3011 TX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 307 2247

Visit Venue Website

Organisator

Bluecity 010
Phone: 010 307 22 47
Email:
Website: Visit Organizer Website