Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Struin mee door de herfst

De herfst kleurt, de herfst geurt en de herfst laat ons de mooiste paddenstoelen zien. Stichting Het Zuid-Hollands Landschap nodigt je daarom graag uit voor een excursie in de Duinen van Oostvoorne. Benieuwd wat er allemaal in dit jaargetijde te zien, te horen en te ruiken is? Trek dan je wandelschoenen aan en ga met de gids mee de duinen in op zondag 20 of zondag 27 oktober.

Een drukte van belang
Vogels trekken naar het zuiden, bomen laten hun bladeren vallen en paddenstoelen schieten uit de grond. Er worden wintervoorraden aangelegd, slaapplekken opgezocht en zo is het in de herfst een drukte van belang. Ook in de Duinen van Oostvoorne. Ga mee met de gids en hoor wie er nu zo druk bezig is met het aanleggen van de wintervoorraden. Ontdek paddenstoelen zoals de Grote oranje bekerzwam door op zoek te gaan naar sinaasappelschillen. De gids kent de mooiste plekken in het duingebied en vertelt je er alles over.

Locatie en meer informatie
Benieuwd? Zoek je stevige stappers op en meld je aan voor de excursies op zondag 20 of zondag 27 oktober. Aanmelden kan via www.zhl.nl/natuuragenda. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over kosten en locatie.

Parkeren
Parkeren kan bij Bezoekerscentrum Tenellaplas, Duinstraat 12a, 3235NK, Rockanje.

Kosten

Normaal Beschermer
Volwassenen € 8,00 € 5,00
Kinderen € 3,00 € 3,00

Week van het Landschap

Deze activiteit maakt onderdeel uit van de Week van het Landschap, die van 12 t/m 27 oktober gehouden wordt door de provinciale Landschappen. In deze periode worden er in het hele land extra activiteiten georganiseerd om de natuur te beleven.

Bekijk alle activiteiten

oktober 20 2019

Details

Datum 20 oktober 2019
Tijd 15:00 - 17:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €8
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Bezoekerscentrum Tenellaplas

Duinstraat 12a
Rockanje, Zuid - Holland 3235 NK Nederland

+ Google Maps

Phone:

(0181) 48 39 09

Visit Venue Website

Organisator

Zuid Hollands Landschap
Phone: 010 272 22 22
Website: Visit Organizer Website