Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stadswandeling ‘In het groen komt alles samen’

Wandeling op 28 september met Rotterdammer Centraal met de titel ‘In het groen komt alles samen’. Het programma Rotterdammer centraal wordt gefinancierd door de Interreg subsidie van Europese Unie.

Rotterdammer Centraal is een community voor Rotterdamse ambtenaren en andere professionals die bezig zijn met de dienstverlening aan de Rotterdammers. Samen willen zij de Rotterdammer écht centraal zetten in de dienstverlening.

Een van de activiteiten van Rotterdammers Centraal is de wandeling langs de ‘Groene connectie’ met diverse gastsprekers onderweg.

Je hoort de historische verhalen van het groen in Rotterdam, krijgt een beeld van wat er zich nu allemaal afspeelt in de stad – van groot tot klein – en het belang van het vergroenen voor de stad en de Rotterdammers. Er worden twee groene initiatieven bezocht die onderdeel zijn van de Groene connectie waar de initiatiefnemers je meenemen in hun dromen en de totstandkoming. En natuurlijk kun je in gesprek met hen en met medewerkers van de gemeente Rotterdam en het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard die meewandelen.” Lees hier meer: https://rotterdammer.gebruikercentraal.nl/agenda/stadswandeling-in-het-groen-komt-alles-samen/

  • De wandeling start  in het Essenburgpark, ingang Essenburgsingel 59.  Men eindigt de wandeling in de Voedseltuin Rotterdam, Keileweg 5.
  • Gratis

september 28 2021

Details

Datum 28 september 2021
Tijd 15:00 - 17:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Essenburgpark

RFC-Weg 190
Rotterdam, Zuid - Holland 3022 Nederland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdam centraal
Website: Visit Organizer Website