Laden Evenementen

Speciale editie: de Rotterdamse oogst Kerstmarkt!

De R’damse Oogst is dit jaar op zaterdag 18 december én op donderdag 23 december in kerstsfeer. Zo spreiden ze de drukte, en heb jij extra verse boodschappen met kerst.
Op de kerstmarkt vind je de allerbeste boodschappen voor je kerstdiner, om in de welverdiende vakantie lekker te koken voor je geliefden en voor in je voorraadkast. Met hartverwarmende muziek van Rotterdams talent en heel veel lokaal lekkers.

Markt op het Noordplein

Iedere zaterdag op het Noordplein. Elke markt is anders. Schrijf je daarom in voor een wekelijkse update van de Rotterdamse oogst per mail via: http://eepurl.com/dqJGe9. In de nieuwsbrief lees welke producten je kan vinden op de markt. Rotterdamse Oogst wil een regionale voedselketen versterken door het organiseren van evenementen en marktplaatsen. Midden in de stad, dichtbij de consument. Boeren en smaakmakers krijgen weer een eerlijke prijs voor hun waar, de burger draagt bij aan het behoud van eerlijk voedsel en het landschap dat dit voortbrengt. Zo ontstaat een netwerk van kleinschalige voedselambachten dat gezamenlijk een alternatief biedt voor het eenzijdige aanbod van de grootschalige voedselindustrie.
december 18 2021

Details

Datum 18 december
Tijd 10:00 - 17:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Noordplein

Noordplein
Rotterdam, Zuid-Holland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdamse oogstmarkt