Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Rotterdamse Oogst markt XL

Marktliefhebbers opgelet! Zaterdag 19 oktober en 2 november is er weer een speciale XXL Oogstmarkt op het Noordplein met verse marktmuziek, bier en wijn op het terras.

Rotterdamse Oogst XL. Met een live-act om 13.00 uur en Vincent de marktantropoloog en natuurlijk de beste boodschappen van Rotterdam. En meer, o.a.:

Verse marktmuziek
Zaterdag 19 oktober met Wilbert Slagboom, singer songwriter uit Rotterdam, zaterdag vanaf 13.00 uur op ons Oogstpodium.

Urban Jungle
Nu de bladeren vallen halen we het groen gewoon in huis. Tuinplanten de Jong heeft naast tuinplanten ook prachtige kamerplanten voor hele vriendelijke prijzen.

Hoe proeft noord?
Noord, oost, zuid, west. De Rotterdamse-Thee-mannen hebben voor elk deel van Rotterdam de perfecte melange samengesteld. Proef je hood.

Droge bloemen
Het seizoen van VELD & VAAS is helaas voorbij. Gelukkig brengt Lugtenburg Landbouw prachtige boeketjes droogbloemen. En natuurlijk ook weer veel mooie pompoenen.

Hakbijl
De scherpslijpers zijn klaar voor de herfst en staan zoals elke eerste en derde zaterdag klaar om uw hakmessen en bijlen te scherpen.

Oude sok
Perfect moment om je oude sokken te vervangen mocht dat nodig zijn. Want de leukerds van Natur-el zijn er weer, met de mooiste wollen sokken.

Weerstand
Bij DCG pure sappen die je weerstand verhogen, en voor een eerlijke prijs: vlierbes, granaatappel, zwartebes en natuurlijk ook cranberrysap.

Boskip & eikenhaas
Kip & haas, maar dan voor vegetariërs & vegans. Gewoon op de Oogstmarkt!

Heksenketel
De brrrr zit weer in de maand. Tijd voor soep van de pompoenen van Perkouwse Grond. Bij de heksenketel van Hanneke is het altijd warm & gezellig.

Poesta
We moeten Wild Vleesch missen deze week. Geen ramp, Lekkers uit Hongarije is present met zijn poestaburgers en andere Hongaarse specialiteiten.

Druif
Kort seizoen, al weer bijna voorbij, maar zooo de moeite waard. Proef die biodynamische druiven van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight.

Dompelen
Er zijn maar weinig dingen fijner dan iets in een flinke pan met gesmolten kaas dompelen. Booij Kaasmakers biedt veel varianten, combinaties en tips voor een mooie fondue.

oktober 19 2019

Details

Datum 19 oktober 2019
Tijd 11:00 - 18:00
Terugkerend
(zie alle data)
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , ,

Venue

Noordplein

Noordplein
Rotterdam, Zuid-Holland

+ Google Maps

Organisator

Rotterdamse Oogst