Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding met proeverij door het voedselbos ‘De Overtuin’

Op zaterdag 11 en zondag 12 December, tijdens de Kerstmarkt, geven de groene experts van Coöperatie Ondergrond uitgebreide rondleidingen door voedselbos ‘De Overtuin’, gevolgd door een heerlijke proeverij van producten die ontstaan zijn vanuit de oogst uit het voedselbos. Deze gecombineerde activiteit zal in totaal zo’n 2 uur duren en kost €32,50 p.p. exclusief de reguliere entree van Trompenburg Tuinen. Via onderstaande knoppen kan je  kaarten aanschaffen voor de volgende vertrektijden:

Let op:

  • je komt binnen via de reguliere ingang van Trompenburg te Honingerdijk 86 waarje je kunt melden bij de entree. Daar verzamelt het groepje waarmee je gezamenlijk naar het hek van de Overtuin loopt.
  •  I.v.m. de veranderende coronamaatregelen kan het zijn dat Coöperatie Ondergrond last-minute de activiteiten moeten afzeggen, houd hier alstublieft rekening mee. Indien dit het geval ontvang je vanuit Coöperatie Ondergrond de volledige prijs van je deelname terug.
  • Omdat deze rondleidingen onderdeel zijn van de Kerstmarkt dien je een los entreeticket aan te schaffen voor Trompenburg (altijd gratis met museumkaart, rotterdampas of de jaarwandelkaart).
  • Mogelijk zijn er tegen die tijd ook andere, losse activiteiten, die plaatsvinden in het Voedselbos. Kom dus zeker even langs!
december 11 2021

Details

Datum 11 december 2021
Tijd 12:00 - 14:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €32,50
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisatoren

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Phone: 010 - 233 01 66
Email:
Website: Visit Organizer Website
Coöperatie Ondergrond
Phone: 0643093401
Email:
Website: Visit Organizer Website