Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Rijnhaven Fest: een dag vol gezelligheid, muziek en allerlei sportactiviteiten op het water.

Op 19 juni is het eindelijk zover en wordt het eerste drijvende parkdeel van de Rijnhaven officieel geopend. Om dit te vieren nodigen nodigt de Gemeente Rotterdam iedereen uit voor Rijnhaven Fest: een dag vol gezelligheid, muziek en allerlei sportactiviteiten op het water.

Vanaf 13.00 uur is er zowel aan de kade als op het water genoeg te beleven. Kom suppen, kanovaren, waterfietsen en probeer eens een Schiller-waterfiets! Onder begeleiding van de reddingsbrigade én zonder nat te worden, want zwemmen in de Rijnhaven mag niet. Blijf je liever op het droge? Neem een kijkje bij Wikkelboats: de kleine woonbootjes die grotendeels gemaakt zijn van gewikkeld karton. Aan wal geniet u van muzikale optredens, koffie, thee en een lekker ijsje!

Kom jij ook?

Het drijvende park wordt om 14.00 officieel geopend door wethouder Bas Kurvers. Dit is het eerste drijvende parkdeel in de Rijnhaven, in de toekomst volgen meer parkdelen die aan de kademuren worden gekoppeld. Zij vormen een aanvulling op een nieuw stadspark van 6,5 hectare. Alle parkdelen worden met elkaar verbonden door wandelpaden, die op een rondgang om en over het water mogelijk maken.

  • Het drijvende park ligt voor het Floating Office in de Rijnhaven aan de Antoine Platekade (tegenover LantarenVenster).
  • Zondag 19 juni van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Alle activiteiten en lekkernijen zijn gratis!

Lees op de Website van de Gemeente Rotterdam meer over het Rijnhaven park.

juni 19 2022

Venue

Drijvend Park Rijnhaven

antoine platekade
rotterdam, zuid holland 3072 ME Nederland

+ Google Maps

Organisator

Gemeente Rotterdam
Phone: 14010
Website: Visit Organizer Website