Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Relaxed het weekend in? Doe dan een van de vier Vrij Mi Bosbaden

Een VrijMibosbad is een weldadige wandeling op vrijdag middag, gemaakt om de stress van de week los te laten en voor een relaxte start het weekend in. Je gaat op natuurreis in Rotterdam. We hebben de mooiste plekjes in de stad uitgezocht. Een bosbad heeft niets met baden van doen, laat je zwempak maar thuis. Je neemt een figuurlijk bad in de atmosfeer van het bos. Als je dat op de juiste manier doet dan heeft dat het effect van een fijne vakantie.

Wat is het precies?

De unieke events duren maar 2 uur maar hebben alle goeds van een klassiek bosbad. Vanaf de start lopen jullie naar een rustige plek in het groen. Hier kom je aan met een korte meditatie die Power of Presence wordt genoemd, die doet aan mindfulness denken maar is naar buiten gericht in plaats van naar binnen. Dan begint jouw eigen authentieke natuurreis. Soms leg je maar een kort stuk af, maar deze meters zijn vol gewaarwordingen en zintuigelijke sensaties. Al onze bosbaden zijn zeer verzorgd en inclusief de Japans georiënteerde theeceremonie.

Bosbaden is super gezond

Wetenschappers zijn het erover eens: Forest bathing is goed voor de gezondheid en vooral voor stadsmensen een goede methode om tot rust te komen en het welbevinden een boost te geven. Je voelt je net zo licht en geactiveerd na een bosbad als na een fijne vakantie. Na een bosbad slaapt bijna iedereen beter dan voorheen. Je kunt je aandacht weer richten op wat belangrijk is. Spanning en obsessieve gedachten laten los, men  ervaart de verbinding met de omgeving en geniet van het moment.

Wie doet dat?

Je doet mee aan een bosbad van Bosbadderen.nl  Gudrun Feldkamp is eigenaar en een van de eerste bosbad gidsen in Nederland. Je  gaat met haar mee of met een van de andere gediplomeerde gidsen die je graag begeleiden.

Kosten

VrijMiBosbaden kost €22,- per persoon inclusief theeceremonie., Aanmelden nodig en kan via bosbadderen.nl

Datums en locaties

Vroesenpark. Vrijdag, 6 mei 2022, 17.30–19.30 uur.   HIER AANMELDEN

Park bij de Euromast. Vrijdag, 13 mei 2022, 17.30–19.30 uur. HIER AANMELDEN

Kralingse Bos. Vrijdag, 27 mei 2022, 17.30–19.30 uur. HIER AANMELDEN

Vroesenpark. Vrijdag, 10 juni 2022, 17.30–19.30 uur. HIER AANMELDEN

Park bij de Euromast. Vrijdag, 24 juni 2022, 17.30–19.30 uur. HIER AANMELDEN

juni 24 2022

Details

Datum 24 juni
Tijd 17:30 - 19:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten €22
Evenement Categorieën: , , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

Bosbadderen
Phone: 0644377900
Email:
Website: Visit Organizer Website