Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Plantendagen in Trompenburg Tuinen en Arboretum

Nu de coronamaatregelen beetje bij beetje zijn versoepeld, worden bij Trompenburg ook weer de bloemetjes buitengezet. En in dit geval zelfs letterlijk, want het is weer tijd voor de jaarlijkse Plantendagen. Ruim 25 standhouders uit het hele land strijken in de Rotterdamse tuin neer met de mooiste planten en aanpalende (tuin)producten.
Met de bloeiende tuin als decor beloven de Plantendagen ook dit jaar weer een feest voor tuinliefhebbers te worden. Verspreid over de tuin staan tal van kramen, waar telers uit heel Nederland bijzonder groen voor tuin of balkon verkopen.

Activiteiten voor het hele gezin

Maar de Plantendagen zijn meer dan ‘slechts’ een markt. Het is een event voor het hele gezin. Zo kunnen kinderen deelnemen aan een speurtocht, een bijenhotel maken of meedoen aan een de workshop ‘Plantenportret op glas schilderen’. Deze laatste wordt gegeven door de artist in residence Rozemarijn Oosthoek. Tijdens de Plantendagen heeft zij tevens een expositie tussen de cactussen in de Woestijnkas. Met al die activiteiten mag de inwendige mens natuurlijk niet vergeten worden. Daarom zijn er verspreid over Trompenburg meerdere plekken ingericht waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Zoals het er nu naar uit ziet, lekker in de zon.

Praktische informatie

  • De Plantendagen vinden plaats op zaterdag 12 juni en zondag 13 juni.
  • Beiden dagen open van 10:00 uur  tot 17:00 uur
  • De normale entreeprijzen gelden. Klik hier voor de actuele prijzen en het reserveren van een tijdslot.
juni 12 2021

Details

Datum 12 juni 2021
Tijd 10:00 - 17:00
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten 9,95
Evenement Tags:, , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

+ Google Maps

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Trompenburg Tuinen & Arboretum
Phone: 010 - 233 01 66
Email:
Website: Visit Organizer Website