Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Wandeling over en vanaf de Luchtsingel op de Hofbogen met het Onverharde Pad

Strik je veters en hike aan! Beleef de schoonheid van de Rotterdamse parken in het avondschemer. Iddo Drevijn van Idodidid én Het Onverharde Pad neemt jullie tijdens de Parkenmaand elke dinsdagavond mee op pad. Met vijf unieke wandelingen leer je de stadsparken met andere ogen te bekijken. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen. Wandel deze keer mee met Iddo Drevijn van het ‘Onverharde Pad’ over het Luchtpark op de Hofbogen langs groene plekken en parken in het centrum van Rotterdam met het Onverharde pad.

HIER <<< boeken

Het Onverharde Pad is dé wandel community van Rotterdam!

Iddo Drevijn van Idodidid én Het Onverharde Pad neemt jullie tijdens de Rotterdamse Parkenmaand mee op pad. Leer de stadsparken met andere ogen bekijken. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen. Elke week met een prikkelend randprogramma.

Toekomst

Tijdens deze laatste wandeling van de Rotterdamse Parkenmaand kijken we naar de toekomst. Op welke wijze kan het park de stad verder verrijken? We wandelen door de verscholen parken van Rotterdam Noord. We prikkelen de zintuigen door middel van een verrassend randprogramma met dans, live muziek en poëzie. Deze wandeling staat in het teken van de toekomst. We kijken, praten, lopen en bewonderen.

Praktische informatie

  • Wandeling met Iddo Drevijn van het Onverharde Pad vanaf Luchtpark op de hofbogen door centrum van de stad.
  • Locatie: Ingang Luchtpark op de Hofbogen/ Raampoortstraat/ 3032 AH Rotterdam
  • Kosten: €12,-
  • Hier kun je tickets kopen.

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand en vind daar ook de link naar alle tickets.

Foto: Anne Kære Fotografie

september 29 2020

Details

Datum 29 september 2020
Tijd 19:00 - 21:30
Kosten €12
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,

Venue

Luchtpark Hofbogen

Katshoek 39b
Rotterdam, Zuid-Holland 3032 AE Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

IDODIDID
Phone: 06 2486 0533
Email:
Website: Visit Organizer Website