Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Wandeling met het Onverharde Pad vanaf het Kralingse Bos

Strik je veters en hike aan! Beleef de schoonheid van de Rotterdamse parken in het avondschemer. Iddo Drevijn van Idodidid én Het Onverharde Pad neemt jullie tijdens de Parkenmaand elke dinsdagavond mee op pad. Met vijf unieke wandelingen leer je de stadsparken met andere ogen te bekijken. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen.

HIER te boeken (€12).

Het Onverharde Pad is dé wandel community van Rotterdam!

Strik je veters en hike aan! Beleef de schoonheid van de Rotterdamse parken in het avondschemer. Iddo Drevijn van Idodidid én Het Onverharde Pad neemt jullie tijdens de Rotterdamse Parkenmaand mee op pad. Leer de stadsparken met andere ogen bekijken. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen. Elke week met een prikkelend randprogramma.

De Stilte

Ervaar de zeggingskracht van stilte. De stad staat bol van drukte en hectiek. En dat terwijl ieder mens baat heeft bij meer rust en stilte. Door zwijgzaam te wandelen heb je meer oog voor je omgeving. Bovendien leer je door de stilte jezelf weer wat beter kennen. Deze meditatieve stilte wandeling is een bijzondere kennismaking met de invallende duisternis en overweldigende rust van het Kralingse Bos.

Voor iedereen is er na afloop een exemplaar van het prachtige Salt Magazine beschikbaar, alsmede een zakje bloemenzaad van The Pollinators!

Praktische informatie

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand en vind daar ook de link naar alle tickets.

Foto: Anne Kære Fotografie

september 08 2020

Details

Datum 8 september 2020
Tijd 19:00 - 21:30
Kosten €12
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Kralingse Bos Beachhouse

Langepad 30
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

IDODIDID
Phone: 06 2486 0533
Email:
Website: Visit Organizer Website