Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Rondleiding & Proeverij Voedselbos De Overtuin

Voedselbos De Overtuin is onderdeel van het mooie Trompenburg Tuinen & Arboretum. Een voedselbos is een landschap opgezet als een natuurlijk ecosysteem. Het functioneert  zoveel mogelijk  als een natuurlijk bos, maar is in het bijzonder gericht op de productie van voedsel en andere gebruiksproducten. De Voedselbos School Ondergrond neemt je mee in een rondleiding door Voedselbos de Overtuin met proeverij. Je krijgt een beeld van hoe een voedselbos eruit ziet, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kan. Omdat iedere plant zijn eigen verhaal en smaak heeft, bieden ze nu een exclusieve rondleiding aan. In twee uur nemen ze je mee op een wandeling in de wonderlijke wereld van Voedselbos De Overtuin en kan je zelfs voedselbos producten proeven naar gelang het seizoen. Voor en na de rondleiding is er nog uitgebreid gelegenheid om Voedselbos De Overtuin en de rest van Trompenburg op eigen tempo en gelegenheid te bewonderen.

Praktische informatie

  • Wanneer: Zondag 6 september 14:30 – 16:30
  • Waar: Trompenburg Tuinen & Arboretum; Voedselbos De Overtuin.
  • Rondleider: afwisselend door een van de leden van Coöperatie Ondergrond met ieder hun eigen voedselbos expertises (Bastiaan Rooduijn, Paul de Graaf & Max de Corte).
  • Kosten: € 30,- inclusief entree Trompenburg en nu met seizoensspecial Rotterdampas 50% korting en betaal je slechts € 15,- als je in het bezit bent van een Rotterdampas. Rotterdampas op 6 september wel meebrengen en laten scannen bij de entree. Bij de boeking kan je code Voedselbos0609  en wordt de korting in de winkelmand automatisch toegepast.
  • Aanmelden: Via deze link.
  • Houdt bij elk bezoek aan Trompenburg rekening met de geldende RIVM regelgeving.

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand, want er is nog veel meer leuks te doen voor kleine prijzen of gratis. En Coronaproof!

september 06 2020

Details

Datum 6 september 2020
Tijd 14:30 - 16:30
Kosten €30
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Trompenburg Tuinen & Arboretum

Honingerdijk 86
Rotterdam, Zuid - Holland 3062 NX Nederland

Phone:

010 - 233 01 66

Visit Venue Website

Organisator

Coöperatie Ondergrond
Phone: 0643093401
Email:
Website: Visit Organizer Website