Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Parktheater de Wereldwachter

Na de jaarlijkse GROENREDE(N) van de gebroeders Groen speelt Ruut van Hooft de voorstelling De Wereldwachter (voor alle leeftijden) in het Heemraadspark. De voorstelling is onderdeel van de Rotterdamse Parkenmaand.

De Wereldwachter

Hij heeft de taak om op de wereld te passen. Dagelijks komt hij aanrijden op zijn Vespa. Zonder hem zou de wereld niet draaien. Clown Chagi is wereldwachter. Met zijn air-cleaner en plantenspuit zorgt hij er voor dat u rustig kunt gaan slapen en weer onbezorgd de wereld in kan stappen. Deze straattheater en theatervoorstelling is gemaakt in opdracht van het Rotterdams milieucentrum . Het is een straattheater voorstelling voor pleinen, in scholen en buurthuizen. Een pakkende milieu voorstelling zonder al te veel woorden.

  • Speeltuintje Heemraadssingel
  • Heemraadssingel / hoek Vierambachtstraatstraat

Parkenmaand 2020

Dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand.

 

september 06 2020

Details

Datum 6 september 2020
Tijd 13:30 - 14:15
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Heemraadpark

Rotterdam, 3023 CB Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Parkenmaand
Phone: 010 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website