Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Park Zestienhoven wandeling met ‘Het Onverharde Pad’

Strik je veters en hike aan! Beleef de schoonheid van de Rotterdamse parken in het avondschemer. Iddo Drevijn van Idodidid én Het Onverharde Pad neemt jullie tijdens de Parkenmaand elke dinsdagavond mee op pad. Met vijf unieke wandelingen leer je de stadsparken met andere ogen te bekijken. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen.

Volle maan

Avondwandeling met Iddo van Idodidid tijdens de Rotterdamse Parkenmaand door en vanaf Park Zestienhoven. De on-officiële opening van de Parkenmaand! Het Onverharde Pad neemt jullie mee naar een verborgen parel: Park Zestienhoven. Het is deze avond tevens volle maan. In het avondschemer genieten we tijdens de wandeling van het maanlicht. Dit park is een natuurlijke omgeving waar spechten en vleermuizen samen leven. Laat je aangenaam verrassen!

The Pollinators

Voor iedereen is er na afloop een exemplaar van het prachtige Salt Magazine beschikbaar, alsmede een zakje bloemenzaad van The Pollinators!

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! Coronaproof. De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand.

Foto: Anne Kære Fotografie

september 01 2020

Details

Datum 1 september 2020
Tijd 19:00 - 21:30
Kosten €12
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Tango Rotterdam

gordelweg 260
rotterdam, 3039 mg

+ Google Maps

Organisatoren

Parkenmaand
Phone: 010 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website
IDODIDID
Phone: 06 2486 0533
Email:
Website: Visit Organizer Website