Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: Groen rede(n) door de Gebroeders Groen

Rotterdamse Parkenmaand. De maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in of vanuit de mooie parken in onze stad. Met op zondag 6 september de jaarlijkse GROENREDE(N) dit jaar uitgesproken door de gebroeders Groen (13.00 uur Heemraadssingel). Hier te reserveren.

Groenrede(n)

Net als de voorgaande jaren wordt er ook dit jaar een groenrede(n) uitgesproken. Vorig jaar sprak de directeur Kees Moeliker van het Natuurhistorisch Museum de groene rede(n) uit en het jaar daarvoor Wim Pijbes van de stichting Droom en Daad. Dit jaar spreken de gebroeders Groen (de tweeling biologen) de derde Groenrede(n) uit. Ruut van Hooft speelt het parktheaterprogramma ‘de Wereldwachter’, er is muziek van PADAMPADAM en kinderen kunnen in de Kleurbende aan de slag met droomparkjes.

Reserveer!!!

De Groenrede(n) is HIER te boeken.
De Wereldwachter is HIER te boeken.
De Kleurbende is HIER te boeken.

Programma Parkenmaand

Het programma kan je vinden op de website www.parkenmaand.nl, sommigen zijn gratis, enkelen voor een kleine bijdrage. De meeste activiteiten worden georganiseerd door de parkvrijwilligers, maar ook de Rotterdamse boswachters doen weer mee met een aantal mooie rondleidingen door ‘hun’ park. Het aantal deelnemers is vanwege de coronamaatregelen berperkt dus wees er snel bij! De meeste activiteiten zijn HIER te boeken een aantal activiteiten is direct bij een organisatie, park of tuin te boeken, zoals die in Trompenburg arboretum en tuinen.

september 06 2020

Details

Datum 6 september 2020
Tijd 13:00 - 15:00
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Heemraadpark

Rotterdam, 3023 CB Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Parkenmaand
Phone: 010 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website