Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: de kleurbende ( kinderactiviteit)

Ontwerp je eigen ideale park (kinderactiviteit). Na de Groenrede(n) van de Rotterdamse Parkenmaand van de gebroeders Groen zondag 6 september kunnen de kinderen aan de slag met het tekenen, verven, kleien en bouwen van hun ideale park. In de tentjes van het Rotterdams Volktheater aan de Heemraadssingel (bij het speeltuintje). Er is nog veel meer te doen op deze feestelijke openingsdag van de Parkenmaand.

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand.

Kleurbende

De Kleurbende is een een kinderkunstproject dat sinds 1996 door de Rotterdamse wijken trekt. Met tenten, schilderspullen en kunstenaars duikt het nu al 24 jaar (!) op bij de meest uiteenlopende (wijk)evenementen. Meestal is dit in combinatie met programma in De Tent van het Rotterdams Volkstheater. Maar ook zoals nu bij de Groenrede(n) van de Parkenmaand.

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand.

september 06 2020

Details

Datum 6 september 2020
Tijd 13:00 - 14:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Heemraadpark

Rotterdam, 3023 CB Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Parkenmaand
Phone: 010 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website