Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

September Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementen in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spraken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) omlijst door theater en muziek in het Heemraadspark.

Programma Parkenmaand

Het programma groeit gestaag, en op de website www.parkenmaand.nl kan je het overzicht vinden, en daarnaast zul je ze ook op de Groene Agenda vinden en op onze social media.  Sommige evenementen zijn gratis, en voor enkele wordt een kleine bijdrage gevraagd.  Hier vind je het programma,  wanneer je klikt op een evenement naar  keuze word je vanzelf doorgelinkt naar de reserveringspagina. Een aantal activiteiten zijn direct te boeken bij de organisatie die de activiteit organiseert.

De meeste activiteiten worden georganiseerd door de parkvrijwilligers, maar de Rotterdamse boswachters doen ook weer mee met een aantal mooie rondleidingen door ‘hun’ park. Het aantal deelnemers is vanwege de coronamaatregelen beperkt, dus wees er snel bij! De meeste activiteiten zijn HIER te boeken.

Groenrede(n)

Net als de voorgaande jaren wordt er ook dit jaar een groenrede(n) uitgesproken. Vorig jaar sprak de directeur Kees Moeliker van het Natuurhistorisch Museum de groene rede(n) uit en het jaar daarvoor Wim Pijbes van de stichting Droom en Daad. Dit jaar spraken de gebroeders Groen (de tweeling biologen) de derde Groenrede(n) uit. Ruut van Hooft speelde het parktheaterprogramma ‘de Wereldwachter’ en de muziek werd verzorgd door PadamPadam.

september 01 2020
  ·  
september 30 2020

Venue

Rotterdam

Rotterdam, Zuid Holland 010

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website