Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Parkenmaand: wandelen met het ‘Onverharde Pad’ in het Zuiderpark

Strik je veters en hike aan! Beleef de schoonheid van de Rotterdamse parken in het avondschemer. Iddo Drevijn van Idodidid én Het Onverharde Pad neemt jullie tijdens de Parkenmaand elke dinsdagavond mee op pad. Met vijf unieke wandelingen leer je de stadsparken met andere ogen te bekijken. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen.

HIER <<< boeken.

Het Onverharde Pad is dé wandel community van Rotterdam!

Iddo Drevijn van Idodidid én Het Onverharde Pad neemt jullie tijdens de Rotterdamse Parkenmaand mee op pad. Leer de stadsparken met andere ogen bekijken. Onderweg is er alle ruimte voor mooie gespreksstof en waardevolle verbindingen. Elke week met een prikkelend randprogramma.

Jörgen Heuer

Het Zuiderpark is misschien wel het mooiste park van Rotterdam. Speciale gast deze avond is inspirator Jörgen Heuer. Iddo en Jörgen nodigen je tijdens deze wandeling uit tot vertragen. In een alsmaar door razende wereld vormt deze wandeling een prachtig tegenwicht. Het eerste deel van de wandeling is in hoog tempo. Vanaf halverwege gaan we steeds meer vertragen.

Voor iedereen is er na afloop een exemplaar van het prachtige Salt Magazine beschikbaar, alsmede een zakje bloemenzaad van The Pollinators!

Praktische informatie

Parkenmaand 2020

Ook dit jaar is er weer een Rotterdamse Parkenmaand! De hele maand september staat bol van wandelingen, tochten, workshops en kleine evenementjes in, of vanuit de mooie parken in onze stad.  Op zondag 6 september spreken de Gebroeders Groen de jaarlijkse GROENREDE(N) uit (13.00 uur Heemraadssingel).

Ga HIER naar het overzicht van het volledige programma van Parkenmaand en vind daar ook de link naar alle tickets.

Foto: Anne Kære Fotografie

september 15 2020

Details

Datum 15 september 2020
Tijd 19:00 - 21:30
Kosten €12
Evenement Categorieën: , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Parkeerplaats Oldegaarde 345 Zuiderpark

Oldegaarde 345
Rotterdam, Zuid-Holland 3084 AA Nederland

Organisator

IDODIDID
Phone: 06 2486 0533
Email:
Website: Visit Organizer Website