Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Paradijswandelingen dagretraite Euromastpark

De afgelopen periode zijn we geconfronteerd met de kwetsbaarheid en vergankelijkheid van het leven. Alles leek even tot stilstand te komen, de adem in te houden. Dat lijkt nu weer voorbij. Of niet? Hoe vind je het om niet te weten hoe het verder gaat? Kan de verbinding met de natuur je daarbij helpen?

Dagretraite

In een retraite van een dag wil Paradijswandeling je uitnodigen dit onderzoek aan te gaan. Wat is de oogst van de afgelopen periode? Welke zaken wil je toelaten en welke kun je loslaten? In augustus al voorbereiden op de herfst en winter, de seizoenen van oogsten en incuberen. Het thema voor onze dagretraite is daarom Oogsttijd: reflectie, inspiratie en vernieuwing

Wat kun je verwachten?

Je start de dag met de groep in het Euromastpark met verschillende zintuigelijke oefeningen die vertragend werken, en je in staat stellen een andere verbinding aan te gaan met de natuurlijke elementen in het park. Rond het middaguur wandel je samen naar Galerie Maaskoe voor een heerlijke vegetarische lunch. Na de lunch zijn er oefeningen in de galerie om het ‘weten’ los te durven laten. Om vervolgens in een verborgen tuin te oefenen in het toelaten van het ‘niet weten’. De dag eindigt met een boomritueel om de opgedane inspiratie en vernieuwing te bestendigen.

Oogst

Aan het einde van de dag beschik je over een ’toolkit’ aan ervaringen om via een dieper contact met de natuur dichtbij jezelf te komen, dat wat er om je heen gebeurt vanuit rust te ervaren en je weg in te vinden.

Doe je mee?

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je mee op onderzoek? Samen op avontuur?

Alle praktische informatie op een rij

  • De deelnemersbijdrage voor de dagretratie bedraagt €65,- euro (inclusief vegetarische lunch/thee).
  • NB. De Galerie Maaskoe bevindt zich op de 1e etage en is alleen per trap te bereiken.
  • Georganiseerd door Khing Njoo en Angela Evenhuis van paradijswandeling.
  • Aanmelden:  stuur een mail aan: paradijswandelingen@gmail.com
  • Bij slecht weer prikken ze een nieuwe datum
  • (!) Coronavirus: genoemde data zijn onder voorbehoud van de actuele ontwikkelingen en kunnen wijzigen. Diegenen die zich aanmelden, brengen ze tijdig op de hoogte van eventuele wijzigingen.
augustus 23 2020

Venue

Park bij de Euromast

Westzeedijk/ GR, Parkkade
Rotterdam, Zuid - Holland 3016 Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website

Organisator

paradijswandelingen
Email:
Website: Visit Organizer Website