Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Opschoondag in Tanthof, Delft

Op 20 maart organiseert Natuurlijk Delfland een Opschoondag in Tanthof. Belangstellenden worden opgeroepen om deel te nemen, kom om 10:00 uur naar de hoek Motorenweg / Forensenweg in Delft en help mee. Ze stoppen om 11:30 uur. Deze dag is in het kader van de landelijke opschoondag. Neem werkhandschoenen mee, trek kleren aan die tegen een stootje kunnen, en doe stevige schoenen aan. Er zijn prikkers en vuilniszakken aanwezig.

Natuurlijk Delfland heeft het gebied tussen de Motorenweg en Kruithuispad geadopteerd om schoon te houden van zwerfvuil. Dit gebied behoort tot de ecologische structuur van Delft en Zuid-Holland en is een verblijfplaats voor dieren en planten zodat zo zich kunnen verplaatsen naar andere gebieden in en rond Delft.

Wat is en doet Natuurlijk Delfland?

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuurstudie, natuureducatie en natuurbescherming. Via deze N’s komen we tot een duurzame en robuuste natuur.

Door excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer worden deze doelen vormgegeven. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.

Elk jaar kent een groot thema. In 2021 het thema Zaaien en Maaien

Iedere maand wordt gevraagd om naar één plantensoort of een dier uit te kijken.

maart 20 2021

Details

Datum 20 maart 2021
Tijd 10:00 - 11:30
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: ,
Evenement Tags:, , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

Abtswoudse Park

Motorenweg / Forensenweg
Delft, Zuid-Holland Nederland

+ Google Maps

Organisator

natuurlijk delfland
Website: Visit Organizer Website