Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online vragenuurtje Circulair Loket

Wanneer mag je reststromen wel of niet gebruiken en waar moet je zijn om dat geregeld te krijgen? Tijdens het online vragenuurtje van het Circulair Loket kan je al je vragen over ondernemen met afval live stellen aan een panel van deskundigen. Stel je vraag ter plekke of dien ‘m van te voren in via circulairloket@rotterdamcirculair.nl.

Vragenuurtje Circulair Loket

Tijdens het vragenuurtje zitten de volgende deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden:

  • Ad Struijk
  • Ina Boschloo
  • Koen de Kruif: Koen is senior adviseur op het gebied van milieumanagement en duurzaamheid/circulaire economie bij DCMR. Een groot deel van zijn werk richt zich op de mogelijkheden voor circulaire economie en duurzame energie voor het midden- en kleinbedrijf. Met zo’n 35 jaar ervaring op zak weet hij jou verder te helpen!

Over het Circulair Loket

Het Circulair Loket is hét startpunt voor al je vragen over ondernemen met afval. Dien je vraag in en krijg gratis en vrijblijvend advies op maat in het omgaan met de soms ingewikkelde wet- en regelgeving die gepaard kan gaan met circulair ondernemen. Zo voorkom je een langdurige en kostbare zoektocht naar de juiste procedures en vergunningen, en hou je tijd over voordat waar je goed in bent: ondernemen!

Praktische informatie

september 08 2022

Venue

ONLINE

thuis achter je computer

+ Google Maps

Organisator

Bluecity 010
Phone: 010 307 22 47
Email:
Website: Visit Organizer Website