Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online Kidscollege: Weer & Klimaat (8+)

Wat is het verschil tussen het weer en het klimaat? Hoe kun je goede weersvoorspellingen doen? En wat is er eigenlijk aan de hand met ons klimaat? De lezing wordt afgewisseld met doe-opdrachtjes. Bibliotheek Rotterdam start dit kidscollege met het weer. Wat is het weer en waar speelt het weer zich af? Hoe kunnen we weersvoorspellingen doen en welke middelen hebben we tot onze beschikking om goede voorspellingen te kunnen doen?

En wat is eigenlijk het verschil tussen het weer en het klimaat?

Dit kidscollege wordt gegeven door Sandra van Dam van Curiosityworld. Er wordt veel over het klimaat gesproken. Wat is er aan de hand met het klimaat? Welke soorten klimaat zijn er en hoe bereken je het klimaat? De lezing wordt afgewisseld met doe opdrachten waardoor je tijdens de presentatie zelf aan de slag gaat met het weer.

Praktische informatie

  • De inhoud van het kidscollege is speciaal afgestemd op kinderen vanaf 8 jaar. Voor jongere kinderen is het niet geschikt.
  • Dit kidscollege wordt gegeven door Sandra van Dam van Curiosityworld.
  • Online Vanwege de corona maatregelen is dit kidscollege online via Zoom. De link krijg je in de week voor het kidscollege toegestuurd per mail. (1kaartje per huishouden)
  • Aanmelden via: Kidscollege
  • Kosten: €7,50 voor niet leden, en €5,- voor leden.
maart 28 2021

Details

Datum 28 maart 2021
Tijd 11:00 - 12:10
Kosten €7,50
Evenement Categorieën: , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Organisator

bibliotheek Rotterdam
Website: Visit Organizer Website