Laden Evenementen

Ochtendwandeling met pianoconcert in het Park

Om klokslag 8 uur ‘s ochtends start Het Onverharde Pad een ochtendwandeling in ‘alle rust en stilte’ over de onverharde paden van Zocher in het Park bij de Euromast. De route zal gaan over de inmiddels heringerichte delen van het Park. Aansluitend om 09.00 uur het pianoconcert van Celia García-García bij de Parqiet. De prijs is inclusief een kop koffie. Ontbijten na het concert is uiteraard mogelijk maar wel reserveren (!) via info@parqiet.nl.

Celia García-García

Celia García-García is een actieve kamermusicus die concerten heeft gegeven in heel Nederland en in Spanje, België, Duitsland, Rusland, Canada en China met haar vaste ensembles (Duo IJlstra-García met saxofoniste Femke IJlstra, duo met Bernadeta Astari, Codigo Trio, e.a.) en in zeer diverse ad hoc bezettingen. Celia is gespecialiseerd in orkestspel en trad onlangs op met het Koninklijk Concertgebouworkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Nederlands Kamerorkest, Amsterdam Sinfonietta, het Noord Nederlands Orkest en Het Balletorkest.

Celia was te gast op TV programma’s Podium Witteman, Maestro en De Tiende van Tijl, en op radioprogramma’s Opium, Spiegelzaal, De Klassieken en NTR Podium. Ze is verbonden aan Fontys Conservatorium in Tilburg als correpetitor en kamermuziekdocente bij de Young Musician Academy. Als balletpianiste heeft ze samengewerkt met het Nederlands Dans Theater, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Nationale Balletacademie, Koninklijk Conservatorium en andere.

Sinds 2012 is Celia artistieke programmeur van de festivals Weekend van de Romantische Muziek in Rotterdam.

september 19 2021

Venue

De Parqiet in Het Park

Baden Powelllaan 20
Rotterdam, 3016 GJ

+ Google Maps

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website