Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ochtendwandeling met concert in het Park

Om klokslag half 9 ’s ochtends start Het Onverharde Pad een ochtendwandeling in ‘alle rust en stilte’ over de onverharde paden van Zocher in het Park bij de Euromast. De route zal gaan over de inmiddels heringerichte delen van het Park. Aansluitend om 09.15 uur een verrassingsconcert bij de Parqiet. De prijs is inclusief een kop koffie. Ontbijten na het concert is uiteraard mogelijk in de Parqiet.

Het Onverharde Pad presenteert in samenwerking met de Rotterdamse Parkenmaand het zondagochtend wandelconcert met harpiste Petra Rosa! Terwijl de stad langzaam ontwaakt nodigt Het Onverharde Pad je uit voor een meditatieve wandelervaring in het Park! De laatste tijd ondergaat het Park naast de Euromast een metamorfose. De inrichting wordt teruggebracht in de meer oorspronkelijk staat naar het ontwerp van Zocher.

Op zondagochtend is het Park op z’n allermooist. De rust en stilte geven je als wandelaar het gevoel dieper verbonden te zijn met de stadse natuur. Voorafgaand aan het concert wandelen we met elkaar in stilte over de opnieuw aangelegde paden.

Het programma op een rij
Om 08:30 uur heet Iddo Drevijn van Het Onverharde Pad je hartelijk welkom op het veld vóór de ingang van horecagelegenheid Parqiet.
Na een korte inleiding gaat Iddo voorop tijdens een 45 minuten durende stille wandeling. Terwijl de stad langzaam ontwaakt genieten we wandelend van het mooie lichtval, het gezang van de vogels, stadse geluiden, de eerste herfst geuren en warmen onszelf tegelijkertijd aan het laatste beetje zomer gevoel.
Na de wandeling luisteren we naar het optreden van harpiste Petra Rosa. 🎼

Maak alvast kennis met Petra Rosa:
www.lotusmusic.nl/petra-rosa.html

Onder genot van een kopje koffie of thee van Parqiet beleven we het Park zoals Zocher het ooit bedoeld heeft. Een majestueuze ervaring!
De prijs voor dit zondagochtend wandelconcert is € 7,50 en inclusief consumptie.
Het einde is om +/- 10:00 uur. Met een voldaan gevoel heb je daarna nog een hele dag voor je.

Tickets

september 19 2021

Venue

De Parqiet in Het Park

Baden Powelllaan 20
Rotterdam, 3016 GJ

+ Google Maps

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website