Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe ONLINE cursussen milieucoach gaan van start!

Het Rotterdams Milieucentrum organiseert sinds 2010 de cursus Milieucoach. Het is een praktische cursus van 4 avonden over energie-besparen en duurzaamheid in eigen huis, met veel aandacht voor hoe je deze informatie kan overbrengen. Het zijn gezellige, informele avonden.

Certificaat
Na de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat. Met het certificaat kunnen de Milieucoaches voorlichting geven (dat is niet verplicht) in eigen netwerk. Zoals in de straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer met demonstratiemateriaal, de besparingsladder en de opZuinig!-quiz. De cursus Milieucoach is gratis. De cursussen gaan over energiebesparen en duurzaamheid in huis ook en het betrekken van je (mede-)bewoners. Dus de cursus Milieucoach is ook uiterst geschikt voor leden van Vereniging van Eigenaren (VVE) en huurders – bewonersgroepen!

Trainers
Vorig jaar (2020) leidde het Milieucentrum ook nieuwe trainers op. Trainers van de milieucoaches. Deze trainers organiseren weer nieuwe cursussen in de stad.

Praktische informatie

Nieuwe (gratis) ONLINE cursussen in de planning zijn:

  • Dinsdagavonden 18 en 25 januari en 1 en 8 februari 19.30 – 21.30 uur
  • Donderdagochtenden 20 en 27 januari en 3 en 10 februari 09.30 tot 11.30 uur

Aanmelden

  • Aanmelden door het een mailtje te sturen naar: info@rotterdamsmilieucentrum.nl.

 

Groene Klusjesman

Op de website van Opzuinig Kun je alvast een voorproefje krijgen van de cursus. Kijk naar de informatieve filmpjes van de Groene klusjesman en leer hoe je huis kan isoleren, of hoe je waterbespaarders installeert. Daarnaast staat de hele website bomvol tips over financiering, besparen, waar je goede en duurzame producten kan kopen, het laatste energienieuws, leren rekenen met energie, en nog veel meer.

Ga hier naar de website www.opzuinig.nl

februari 01 2022

Details

Datum 1 februari 2022
Tijd 19:30 - 21:30
Terugkerend
(zie alle data)
Kosten Gratis
Evenement Categorieën: , , , , , ,
Evenement Tags:, , , , , , , , , , , , ,
Website Bezoek Event Website

Venue

ONLINE

thuis achter je computer

+ Google Maps

Organisator

Rotterdams Milieucentrum (RMC)
Phone: 010 - 465 64 96
Email:
Website: Visit Organizer Website